Tirsdag kom bildene mange Manchester Uniteds-fans har ventet på. Ronaldo ble avbildet sammen med Ole Gunnar Solskjær på treningsanlegget Carrington, da han ønsket portugiseren velkommen tilbake til klubben.

Etter en fem dagers karantene etter landslagsopphold med Portugal, er Ronaldo altså tilbake på Manchester Uniteds treningsanlegg, og det er ventet at 36-åringen kan få sine første minutter for rødtrøyene til helgen etter sjokkreturen på tampen av sommerens overgangsvindu.

Portugiseren er nå tolv år eldre enn da han forlot klubben til fordel for Real Madrid sommeren 2009, og han begynner med andre ord å bli en godt voksen mann. Da er det viktig at portugiseren tar sine forholdsregler, mener Mikael Silvestre.

Les også: Kritiserer Ronaldos Juventus-avskjed: - Burde vist mer respekt

- Blir en utfordring

Silvestre spilte for Manchester United mellom 1999 og 2008, og var dermed lagkamerat med Ronaldo i flere sesonger. Nå advarer den pensjonerte franskmannen Ronaldo om å lytte til kroppen.

- Det vanskelige for Cristiano er at han må godta at han må hvile. Han spiller fortsatt også for Portugal. Ja, han vil spille hele tiden, men han må vite når han skal ta foten av gasspedalen, noe som vil bli vanskelig, sier Silvestre til Bettingexpert, ifølge Manchester Evening News.

Silvestre sier han selv måtte lytte ekstra til kroppen på slutten av sin fotballkarriere, men han tror Ronaldo kommer til å klare det.

- Jeg har vært der selv, og du tror du fremdeles kan trene like hardt som en 20-åring, og det kan du ikke. Virkeligheten er at du må hvile slik at du kan være i form til neste kamp. Så det blir en utfordring for ham, men jeg tror han kan klare det, sier den tidligere forsvarsspilleren.

- På banen er han et monster med naturlig talent og han har blitt en leder uansett hvor han har spilt etter han forlot United. Han er en perfekt lagkamerat, legger Silvestre til.

Les også: Premier League håper stjernene likevel får spille helgens runde

Zidanes Ronaldo-plan i Real Madrid

Ronaldo har vært kjent som en ekstremt spillesugen fotballspiller, noe han har vist hele karrieren. Men i løpet av de siste årene som Real Madrid-spiller under Zinedine Zidane sin ledelse, kunne man se at portugiseren begynte å stå over flere kamper enn tidligere.

I 2017/18-sesongen for Real Madrid var første gang man så at Ronaldo begynte å hvile mer enn tidligere, da han på vårparten av sesongen flere ganger ble spart i bortekamper i La Liga. Slik sørget Zidane at Ronaldo var i toppslag i de viktigste kampene.

Ronaldo har selv snakket om dette tidligere, og har de siste årene vært klar på at det viktigste for han er å være i toppform i andre halvdel av sesongen når de avgjørende kampene kommer oftere og oftere.

Les også: Mener United-spilleren gjorde en tabbe. Nå hevdes det at han krever svar fra Solskjær

Møter Newcastle lørdag

På lørdag venter som kjent Newcastle for Manchester United, og trolig får Ronaldo spilletid. Newcastle-spiller Allan Saint-Maximin er klar på at de ikke bare kan tenke på Ronaldo.

- Hvis vi bare tenker på Ronaldo kommer vi til å tape kampen. Vi er nødt til å være fokuserte og føle det bare er fotball, sier han til NUFC TV.

Franskmannen forteller at han tror det vil bli en tøff kamp, uansett om Ronaldo hadde vært der eller ikke.

- Til og med før Ronaldo signerte hadde de et fantastisk lag og de vinner kamper. Så med Cristiano Ronaldo vil de selvsagt se enda bedre ut, men vi må være fokuserte.

Manchester Uniteds kamp mot Newcastle starter klokken 16.00 på lørdag. Kampen kan du følge direkte hos Nettavisen.