RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere VIF-trener til Brann

Sist oppdatert:
En gammel kjenning dukker opp på Brann Stadion igjen. Nå som speider for bergensklubben.

(iBergen.no) Da Petter Myhre fikk sparken som hovedtrener i Vålerenga i fjor tok Harald Aabrekk over roret i Oslo-klubben ut 2007-sesongen. Nå er nordfjordingen tilbake i Brann.

Kartlegge spillere
- Han skal jobbe med kartlegging av potensielle nye spillere og samtidig jobbe med og hjelpe utviklingsarbeidet i klubben, forteller sportslig leder Roald Bruun-Hanssen til klubbens hjemmeside.

Aabrekk (52) kom til Brann som assistenttrener for Kjell Tennfjord og tok senere over ansvaret fra sommeren 1998 til Teitur Thordarson tok over i 2000.

- I Harald får vi en person med veldig god kjennskap til markedet og som vet hva han ser etter og kan skille detaljer. I første rekke blir Harald nyttig med tanke på overgangsvinduene til sommeren og til vinteren igjen. Vi er glad for å ha fått tak i en kjemperessurs i Harald. Han er en av de mest respekterte innenfor faget og kjenner klubben godt, sier Bruun-Hanssen.

Jobbet med Everton-kampene
Harald Aabrekk som seneste i vinter var innom Brann som rådgiver i forbindelse med Everton-kampene gleder seg som en unge til å ta fatt på sine nye oppgaver.

- Det er fantastisk, jeg gleder meg. Mitt arbeid har bestått mye i utvikling av spillere. Interessen min har alltid lagt på enkeltspillere, sier Aabrekk til Brann.no.

Nordfjordingen skal ha full oversikt over spillermarkedet i sin nye jobb.

- Vi er operative når for eksempel en spiller blir skadet eller solgt. Da har vi «gjennomscoutet» markedet og er klar, lover Aabrekk.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere