RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiger'n svinger kølla

Sist oppdatert:
«Tiger Woods 08» til Wii er mye bedre enn det ser ut.

(Spillmagasinet): Wii-utgaven av golfspillet «Tiger Woods 08» byr på stort sett det samme som 360-versjonen.

De største forskjellene er kontrollsystemet, og at den nydelige grafikken og onlinemodusen er historie.

Nytt kontrollsystem

Hvis du har lyst kan du behandle fjernkontrollen som en golfkølle og slå ballen akkurat som du ville gjort i virkeligheten.

Riktignok sliter systemet med å fange opp sleivskudd og spillet blir av den grunn litt lett, men i det store og det hele fungerer denne styremåten bra.

For de som er av den litt mer tradisjonelle typen, har EA implementert den vanlige kontrollmetoden hvor du slår ved å bevege på styrestikka. Denne er like intuitiv og velfungerende som alltid.

Slappfiskkonvertering

Ingen forventer at Wii skal levere like god grafikk som Xbox 360, men et sted går grensen og det er langt over det utviklerne av «Tiger Woods 08» har hostet opp.

Spillet ser ut som en råtten PS2-tittel og støtter verken widescreen eller progressive scan, noe som er uakseptabelt i 2007.

Heldigvis er selve spillet såpass morsomt at de tekniske problemene etterhvert går i glemmeboka. Spillets mange moduser, og da spesielt den store karrieredelen, byr på en rekke utfordringer og en hel haug timer med moro.

Flerspillerdelen har også fått kjørt seg hardt hos meg. Opptil fire stykker kan spille på en gang, og de gangene jeg spilte «Tiger Woods 08» med flere ble temperaturen fort høy og ukvemsordene haglet.

Beste til Wii

Hvis du er ute etter et golfspill til Wii og ikke allerede har «Tiger Woods 07», er dette det beste du får tak i.

Står derimot forgjengeren i spillhylla kan du trygt styre unna, jeg synes ihvertfall ikke at de nye modusene og det litt forbedrede kontrollsystemet er verdt pengene.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere