RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiger jakter på formen

Sist oppdatert:
Tiger Woods er en av mange som skal jakte på Wachovia Championship-trofeet denne helgen. For Tiger blir det like mye snakk om å finne seg selv igjen.

Verdens beste golfspiller føler et stadig sterkere press bakfra, særlig fra Vijay Singh og Ernie Els. Woods har bare vunnet en turnering så langt i år, Match Play Championship i februar, og han har slitt med å finne godspillet under de ordinære turneringene.

Sterkt felt
I helgen er han igjen å finne i startfeltet i en PGA-turnering. Wachovia Championship, der prispotten totalt er på svimlende 5,6 millioner dollar, begynner torsdag med spillere som Singh, Phil Mickelson, Davis Love III og Mike Weir i startfeltet.

Singh har vunnet de to siste PGA-turneringene, i tillegg til at han har en rekke topp ti-plasseringer hittil i år. Han leder også pengelisten på touren, og kan, med bra spill de neste månedene, faktisk overta topp-plassen på verdensrankingen.

Vinne Majors
Det er ikke sikkert det plager Woods så altfor mye. Han har tidligere sagt at det viktigste for ham er å vinne Major-turneringer.

- Hvis du spiller solid hver gang, ordner rankingen seg av seg selv, sier Woods, som har vært verdens beste golfspiller i 247 uker på rad nå.

- Det handler om å vinne. Jeg har vunnet fire-fem turneringer hvert år, så det har holdt meg på toppen. Men jeg kommer ikke til å være nummer en til evig tid, sier han.

Dårlig periode
Woods har en dårlig periode bak seg. Etter at han endte på 46. plass i Bay Hill Invitational i mars, som var hans verste resultat på fem år, var han heller ikke med og kjempet om seieren i verken Players Championship eller Masters. Flere enn en ekspert har også hevdet at Tigers sving har blitt verre de siste årene.

- Jeg begynner å se noen positive tegn. Man er nødt til å være tålmodig når man gjør endringer på svingen sin. Det er ikke snakk om store forandringer, bare småting her og der, sier han.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med resultater fra turneringen så raskt de foreligger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere