*Nettavisen* Sport.

Tiger kan gå glipp av The Open

Foto: (EPA/Scanpix)

Tiger Woods dropper British Open på Carnoustie dersom det krasjer med fødselen av hans første barn.

25.01.07 09:53

The Open går av stabelen 19-22. juli, i samme måned som Tigers svenske kone Elin er ventet å nedkomme med parets første barn.

Det viktigste
- Hvis det krasjer, så krasjer det, sa den ubestridte verdenseneren da han møtte pressen i forkant av helgens Buick Invitational – Tigers første turnering for året.

- Det er det viktigste, ikke enda en golfturnering. Hvis hun føder under The Open, så reiser jeg ikke, la han til.

Woods, som vant fjorårets Open på Hoylake, vet også at fødselen og barnet vil forandre livet hans.

- Våre prioriteringer forandrer seg. Du bringer et nytt liv inn i denne verdenen, og det er 100 prosent avhengig av deg for å overleve. Det skal bli interessant å legge opp mitt turneringsprogram, forberedelser og øvrige forpliktelser jeg har overfor mine sponsorer – å forsøke å balansere alt det med å få et nytt familiemedlem.

Se framover
- Vanligvis med golfen så forbereder du deg til øyeblikket her og nå, men nå må du plutselig se litt lenger fram i tid, forklarte Tiger.

Tiger Woods har for øvrig vunnet seks PGA-turneringer på rad. Torsdag slår han ut på Torrey Pines – på samme bane som han begynte 2006-sesongen.

- Jeg har spilt bra de siste turneringene jeg har spilt. Jeg gleder meg til denne sesongen og til å få en bra start. Dette er en av mine favorittbaner på hele touren, sa han.

P.S I dag slår Henrik Bjørnstad ut i sin første turnering for året på Nationwide Tour. Turneringen finner sted i Panama, og det er 550.000 dollar i premiepotten. De 25 beste på touren får spille på neste års PGA-tour.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.