*Nettavisen* Sport.

Tiger-kunst i The Open

Foto: Stuart Franklin / Getty Images

Publikum brølte for Tiger da han reddet birdie.

21.07.12 09:06

Tiger Woods begeistret tilskuerne på annen runde av British Open med et slag utenom det vanlige på hull 18 fredag.

Etter å ha løftet spillet sitt fra jevnt bra til strålende på hull 16, var den tidligere verdenseneren i trøbbel nede i en bunker på siste hull. Et chipslag reddet likevel en birdie for Woods da de fleste trodde han måtte avslutte runden med en bogey.

- Det var ikke så verst. Slaget var ikke så vanskelig som det kanskje så ut, sa Woods etter slaget som ga mange av de skuelystne i Lytham hakeslepp.

- Fordi jeg befant meg i en motbakke kunne jeg bruke hellingen til å komme meg ut av bunkeren og få ballen til å lande på flaten. Jeg bare slo den opp dit og siktet litt til venstre. Ballen landet der den skulle og trillet til høyre, forklarte amerikaneren.

Få andre kunne mestret dette slaget, og Woods selv så nesten litt unnskyldende ut da han nikket mot publikum og lo litt for seg selv. 36-åringen avsluttet dermed annen runde på 67 slag og tre under par, akkurat som i den første. Med totalt 134 slag ligger Woods på tredjeplass halvveis ut i British Open.

Landsmannen Brandt Snedeker leder, fire slag foran Woods, og ett slag foran annenplasserte Adam Scott fra Australia. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.