Gå til sidens hovedinnhold

"Tiger'n" voktet "Ulva"

Tommy Lund (26) leverte en solid søknad om keeperplassen i generalprøven mot Vålerenga på søndag.

FURUSET: Furuset ishockey sesongåpner borte mot Frisk Asker på søndag og mest sannsynlig er det nyervervelsen fra Vålerenga som vil få tillit i buret. Etter innsatsen i treningskampen mot fjorårets NM-vinner, som for øvrig endte med 1-0-tap, er det mye som skal til for at David Livingston ikke velger 26-åringen som sisteskanse. Tommy Lund, eller "Tiger'n" om du vil, holdt vertene inne i kampen, og vartet opp med flere stjerneredninger. Etter kampen var han godt fornøyd med egen innsats.
Keepermessig var dette veldig bra, men det er bittert at de scorer rett før slutt. Vi kjempet bra kampen igjennom, og vi beviser at vi blir å regne med i tiden framover, sier Furuset-keeperen.

God mottakelse

Lørenskog-gutten, som debuterte i eliteserien allerede i 1996, klarte aldri å etablere seg som førstekeeper i Vålerenga. Lund valgte å forlate storklubben i våres til fordel for sin tidligere klubb Furuset, etter å ha vært inn og ut av laget i åtte år. Nå har han funnet seg godt til rette i Groruddalen.
Miljøet i klubben er bra, og jeg trives veldig godt. Jeg kjente nesten alle her før jeg startet, så mottakelsen har vært god, sier Tommy Lund fornøyd til Lokalavisen Groruddalen.

Nye spillere

Han forteller også om den god dialogen han har med lagets nye trener David Livingston.
Han er en veldig god sjef. Vi kommuniserer bra, og han gir tilbakemeldinger hele tiden. For å kunne prestere på toppnivå er dette helt avgjørende.
På søndag rystet Furuset gjestene fra Vålerenga og at mannskapet har tatt flere steg videre siden forrige sesong er det ingen tvil om. Amerikaneren David Livingston, som tok over etter at Aki Mykkänen fikk sparken, har tilført laget mye både offensivt og defensivt. I tillegg har Furuset fått Martin Hansen og Christian Thygesen fra henholdsvis Sparta og Vålerenga. Gledelig er det også at den hurtige løperen, Lasse Fredriksen, er tilbake på isen etter et skadeavbrekk på to år.

Går for seier

I fjor var klubben fornøyd så lenge laget gjorde en ok figur, men slik blir det ikke i år mener David Livingston bestemt.
Vi er ute etter å vinne hockeykamper, og i år er det kun seiere som teller. Vi har et godt lag, som jeg forventer mye av.
På søndag smeller det i Askerhallen, og Furuset-treneren gleder seg.
Det skal bli godt å komme i gang. Vi har trent bra og laget begynner å ta form. Nå er det alvor, sier amerikaneren.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?