Gå til sidens hovedinnhold

- Tiger og Elin skal inn i prøveekteskap

Få ville trodd at Tiger Woods ville bli tilgitt all utroskapen - men nå skal paret prøve på nytt.

Ekskona til Tiger Woods, svenske Elin Nordegren, skal nå ha tilgitt golfspilleren og vil gi han en ny sjanse. Det skriver Aftonbladet. Paret skal ha pratet om dette i lengre tid.

- Tiger og Elin har i flere uker diskutert en gjenforening, sier en kilde til National Enquirer.

Det var National Enquirer som tidligere kom med utroskapsskandalen. Nå sier kilden til samme avis at paret med to barn skal prøve på nytt.

- Elin vil tilbake i forholdet før hun vil gifte seg med han på nytt, sier kilden.

Tidligere skal Woods ha tilbudt Nordegren 1,2 milliarder kroner om han er utro igjen. Det var ikke den svenske kvinnen fornøyd med. Hun ville ha to milliarder. Det ga Woods håp.

- Det knakk ikke Woods' håp at hun ba om mer penger. Det var det første som ga han tro på at han kunne vinne henne tilbake, opplyser kilden.

Avisen skriver at det er barnas savn av faren sin som gjør at Nordegren ønsker å prøve på nytt. Det er et sterkt ønske om å gjenforene familien. De skal gå sakte frem denne gangen.

- Hennes løsning er å gå sakte frem og gi det et forsøk. Innerst inne vil både Elin og Tiger gjenforene familien. Om denne testperioden fungerer kan det bli noe av, sier kilden.

Bruddet har vært mye omtalt tidligere, og i tiden som har gått skal Elin Nordegren ha hatt store problemer med å være rundt golfstjernen.

- Etter bruddet nektet Elin å se på Tiger i det hele tatt. Hun sa at synet av han gjorde henne kvalm. Barnepasserne og livvakter måtte frakte barna mellom paret. Men Tiger har aldri gitt opp henne, sier kilden.

Kommentarer til denne saken