RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiger Woods: - Veldig spent

Foto: AFP/Scanpix
Golfstjernen håper igjen å slå verdenseneren.

Tiger Woods har avslørt at han innleder sesongen sin i Abu Dhabi. Det er andre året på rad han innleder sesongen sin i Emiratene.

Amerikaneren, som har vunnet 14 majorturneringer i karrieren til nå, kommer til å møte iren og verdenseneren Rory McIlroy i Abu Dhabi-turneringen, som har en samlet prispott på 2,7 millioner dollar. Turneringen starter 17. januar.

- Det er klart jeg er spent på å komme i gang igjen. Nå håper jeg at de gode øktene jeg har hatt på trening i det siste vil fortsette i konkurransen, sier Woods på sin egen nettside.

Det er også klart at Tiger Woods vil spille i flere av PGA-turneringene etter at han er kommet seg gjennom sesongåpningen.

I fjor vant 37-åringen tre PGA-turneringer, noe som gjør at han før 2013-sesongen starter for ham står med 74 PGA-seirer totalt. Han har los på rekorden til Sam Snead, som stoppet på 82 PGA-seirer. Det er rekord.

Tiger Woods sier også at han har tatt sikte på å stille i alle de fire majorturneringene i golfsirkuset i 2013, men ytterligere detaljer om turneringsprogrammet sitt har han foreløpig ikke gitt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere