RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: CORNELIUS POPPE/SCANPIX)

Tiger’n forstår vrakingen

Sist oppdatert:
Da Tommy Ingebrigtsen landet på 94 meter i sitt siste prøvehopp fredag, forsto han at Sigurd Pettersen ville få plassen på OL-laget i normalbakken.

PRAGELATO (TV 2 Nettavisen): Dermed er det Roar Ljøkelsøy, Lars Bystøl, Bjørn Einar Romøren og Sigurd Pettersen som representerer Norge i søndagens renn.

Det synes Tommy Ingebrigtsen er helt greit:

- Sigurd har vært fire-fem meter lenger enn meg hele veien i det siste. Jeg hoppet 11 meter for kort i dag. Derfor mener jeg de har tatt ut det riktige laget, sier Ingebrigtsen til TV 2 Nettavisen.

Verdensmesteren fra 1995 har ingen ambisjoner om å deppe over vrakingen.

- Selvfølgelig er det kjedelig å ikke få hoppe, men jeg vil ikke si at det er irriterende. Nå får jeg bruke dagene til å kose meg litt og ha det bra. Kanskje skal jeg stå litt på ski. Og så kommer jeg til å legge inn litt fysisk trening, sier Ingebrigtsen.

Mer hopping blir det neppe i helga. OL-bakkene er forbeholdt hoppere og kombinertløpere som skal konkurrere lørdag og søndag.

Å gå glipp av normalbakkerennet var en strek i OL-planen, men Tiger’n har langt fra gitt opp håpet om en medalje.

- Det er jo det som er drømmen, da. Her er det bare å ”gunne på” videre. Det er små marginer som skiller meg fra storformen, fastslår han.

Dermed har Tommy Ingebrigtsen bare en eneste OL-bekymring:

- Maten på hotellet er altfor god¿

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere