Tiger Woods viser gammel storhet på golfbanen. Hans fem år lange titteltørke i majorturneringene kan ta slutt i helgen.

Forventningene til superstjernen er store foran denne ukens PGA-mesterskap i Rochester. Han står uten majortriumf siden seieren i US Open i 2008. Etter at utroskapsskandalen ble kjent året etter, har 35-åringen brukt lang tid på å komme seg tilbake i toppen.

- Jeg har hatt mine muligheter til å vinne. Nøkkelen er å gi meg selv sjanser, og etter hvert vil jeg begynne å få uttelling, sier Woods.

En seier i helgens storturnering i Rochester i delstaten New York vil føre ham enda et hakk nærmere Jack Nicklaus' legendariske rekord. Woods står med 14 titler og er fire bak Nicklaus.

På spørsmål om hans 15. tittel er blitt den vanskeligste å vinne, svarer Woods: – Det kan virke sånn. Det har vært den lengste perioden (uten seier) siden jeg ikke hadde vunnet en major.

Woods var i en egen klasse da han tok sin femte seier for sesongen og hans 79. totalt på PGA-touren sist helg. Formen er på topp foran US Open.

- Det føles bra å vinne med sju slag før jeg kom hit. Jeg er veldig fornøyd med spillet mitt for tiden, og jeg har spilt bra i mine siste to turneringer, forteller 37-åringen.

Etter seieren feiret han med sønnen Charlie på armen. Det var første gang 4-åringen så faren vinne en turnering.

Woods har vunnet PGA-mesterskapet fire ganger tidligere, sist gang i 2007.