RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TIK-Iversen trekker seg

Sist oppdatert:
TIK-lederen Tommy Iversen trekker seg fra det sportslige utvalget i klubben etter raseriutbruddet søndag.

TV 2 Nettavisen snakket med Tommy Iversen mandag formiddag. Da vurderte markedssjefen å trekke seg fra stillingen.

- Jeg vet rett og slett ikke om jeg orker mer av dette. Denne stillingen består av mange opp- og nedturer, og er en enorm belastning for meg, sa Iversen til TV 2 Nettavisen.

Iversen «eksploderte» etter at Trondheim søndag røk 2-4 for Manglerud Star. Først skal han ha knust en stol til pinneved i presseboksen. På vei inn i garderoben raserte han det han kom over av tilfeldig inventar. Inne i garderoben kastet han spillernes klær på gulvet, griset det til med sportsdrikk-pulver og lot sinnet også gå ut over annet inventar.

Styremøte tirsdag
Mandag ettermiddag skriver Adresseavisen at Iversen trekker seg fra klubbens sportslige utvalg. Den avgjørelsen kom etter et kort møte med fungerende styreleder i TIK, Marvel Kuvås, og Bjørn Anders Dahl, som er leder i det sportslige utvalget.

- Dette ble bestemt på 10 sekunder. Jeg har ingen problemer med å gå ut av det sportslige utvalget og frykter heller ikke at det jeg gjorde etter kampen skal gå ut den jobben jeg gjør som markedssjef, sier Iversen til avisen.

Tirsdag vil klubben diskutere Iversens framtid i klubben under et styremøte. Kuvås vil ikke kommentere saken ytterligere, men uttaler at han personlig ikke seg det som noen løsning å sparke Iversen fra stillingen som markedssjef.

Beklager
Tommy Iversen selv mener beskrivelsen av raseriutbruddet er i overkant dramatisert.

- Jeg var bare utrolig forbannet og sparket til en eske i garderoben. Uheldigvis var det sportsdrikker i esken som griset til spillernes utstyr, sa Iversen til TV 2 Nettavisen tidligere i dag.

Han ber om unnskyldning for det inntrufne.

- Jeg beklager virkelig det som skjedde, både overfor spillere, ledere og trenere. Min oppførsel var uakseptabel, sier han.

Oppvask
Assistenttrener Einar Olsvik er ifølge Adresseavisen ikke nådig i sin kritikk av Iversen.

- Han har selv det fulle og hele ansvaret for spillerne som har kommet til byen. Han har sparket dem, og han har hentet nye. Han har ikke gitt verken trenerduoen Bjørn Anders Dahl/Einar Olsvik eller Hans Hansson/Einar Olsvik ett sekunds arbeidsro. Nå må han slutte å blande seg inn i det sportslige. Det har han gjort i hele år. Vi får aldri ro, det er frustrerende og det skader klubben, sier Olsvik til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere