RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

TIK vil hente Ulf Dahlén

Sist oppdatert:
Denne uken ble NHL-stjernen Mark Bell klar for Trondheim Ishockeyklubb. Nå ønsker trener Tommy Sandlin å hente veteranen Ulf Dahlén til serielederen.

- Det er en av de spillerne jeg har hatt best og tettest forhold til i trenerkarrieren. Hver gang jeg kjører gjennom Jämtland og ser skiltet til «Östersund», tenker jeg: Uffe, hvilken fantastisk fortsterkning og publikumsmagnet det ville bli under sluttspillet, sier Dahlén til avisen Länstidningen.

Ulf Dahlén er ingen hvem som helst. 37-åringen spilte en årrekke i NHL, frem til han reiste hjem til Sverige etter 2002/2003-sesongen. Han var innom klubber som Dallas Stars, New York Rangers, St Jose Sharks og Washington Capitols, og scoret imponerende 301 mål på sine nesten 1000 opptredener i verdens beste liga.

- Først og fremst må jeg ringe og spørre Uffe Dahlén om han vil spille for oss. Skulle drømmen min gå i oppfyllelse og Uffe takke ja, får vi nok den mest interessante rekken i eliteserien, sier Sandlin.

Chicago Black Hawks visekaptein Mark Bell blir spilleklar for TIK i løpet av uken. Allerede før Bell og eventuelt Dahlén er på plass, har trønderne Norges kanskje sterkeste femmer bestående av Ilya Dubkov, Nicholas Smith, Lars Erik Spetz og backene Miko Tamminen og Duane Harmer.

Trondheim har hatt en kjempehøst, og leder grunnspillet tre poeng foran Storhamar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere