RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TIL-aktuell sendte TIL ut

Sist oppdatert:
- Jeg spiller kanskje i Tromsø neste sesong, sier Altas Tore Reginiussen - mannen som sendte Tromsø ut av cupen onsdag kveld.

Tore Reginiussen (19) har blitt koblet til Tromsø tidligere. Onsdag sendte han imidlertid Otto Ulseths menn på hodet ut av cupen allerede i 3. runde.

Det stod 1-1, og lagene forberedte seg på straffe. Tiden var egentlig ute. Så fikk Alta corner. Alta-trener Roger Finjord var litt usikker på om midtstopperen skulle gå opp, men ga til slutt klarsignal.

- Vi headet i tverrliggeren først. Returen gikk rett i beina mine, og jeg satte den inn. Det var helt sinnssykt. Jeg scoret på overtid i 2. ekstraomgang. Hele stadion eksploderte, sier Reginiussen til TV 2 Nettavisen.

Onsdag imponerte han i duellene med Tromsøs Ole Martin Årst. 19-åringen er en av de heteste spillerne i Alta-laget, og har allerede vært på flere treningsopphold i Tromsø. Han utelukker heller ikke at han ender nettopp der - neste sesong.

- Sannsynligvis skjer det ingenting i år, men neste år skal jeg begynne på skole. Da er Tromsø et alternativ, sier han.

- Det er perfekt for Tore og Jørn Hansen å spille i 1. divisjon i år, men en gang kommer de til å spille i eliteserien. I en eller annen klubb, skryter Alta-trener Roger Finjord.

I Tromsø-leieren var det stor skuffelse etter tapet.

- Vi var litt for dårlig alle sammen, men det blir ingen straffereaksjoner her. Ingen skal skjelles ut. Og selv om det ikke er natt her, så blir det ingen trening i natt heller, sier trener Otto Ulseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere