*Nettavisen* Sport.

TIL-aktuell sendte TIL ut

- Jeg spiller kanskje i Tromsø neste sesong, sier Altas Tore Reginiussen - mannen som sendte Tromsø ut av cupen onsdag kveld.

15.06.05 22:00

Tore Reginiussen (19) har blitt koblet til Tromsø tidligere. Onsdag sendte han imidlertid Otto Ulseths menn på hodet ut av cupen allerede i 3. runde.

Det stod 1-1, og lagene forberedte seg på straffe. Tiden var egentlig ute. Så fikk Alta corner. Alta-trener Roger Finjord var litt usikker på om midtstopperen skulle gå opp, men ga til slutt klarsignal.

- Vi headet i tverrliggeren først. Returen gikk rett i beina mine, og jeg satte den inn. Det var helt sinnssykt. Jeg scoret på overtid i 2. ekstraomgang. Hele stadion eksploderte, sier Reginiussen til TV 2 Nettavisen.

Onsdag imponerte han i duellene med Tromsøs Ole Martin Årst. 19-åringen er en av de heteste spillerne i Alta-laget, og har allerede vært på flere treningsopphold i Tromsø. Han utelukker heller ikke at han ender nettopp der - neste sesong.

- Sannsynligvis skjer det ingenting i år, men neste år skal jeg begynne på skole. Da er Tromsø et alternativ, sier han.

- Det er perfekt for Tore og Jørn Hansen å spille i 1. divisjon i år, men en gang kommer de til å spille i eliteserien. I en eller annen klubb, skryter Alta-trener Roger Finjord.

I Tromsø-leieren var det stor skuffelse etter tapet.

- Vi var litt for dårlig alle sammen, men det blir ingen straffereaksjoner her. Ingen skal skjelles ut. Og selv om det ikke er natt her, så blir det ingen trening i natt heller, sier trener Otto Ulseth.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.