Mandag kom bekreftelsen på at Ralf Rangnick blir Manchester Uniteds midlertidige manager ut sesongen, før han går over i en konsulentrolle de to neste årene.

Ansettelsen har blitt møtt med både ris og ros. En av de som ikke skjønner hvorfor Manchester United har hentet inn tyskeren er eksperten Graeme Souness.

Souness mener det tyskeren har gjort tidligere i karrieren ikke beviser at han er rett mann for Manchester United.

Les også: Roy Keane ikke fornøyd med Carrick-intervju

- Er ikke det United trenger

- Dette er den tredje midlertidige manageren siden Fergie sluttet. Jeg forstår det virkelig ikke. Rangnick sin CV får deg ikke til å tenke «wow», og den skiller seg ikke ut. Han har ikke vært supersuksessfull. Jeg tror han har vunnet ett trofé, sier han til Talksport.

Souness mener ansettelsen av Rangnick ikke gir mening med tanke på at han ikke tror Rangnick er en manager som kan løfte Manchester United opp på gammelt nivå raskt.

- Han er ikke det Manchester United trenger akkurat nå. Manchester United trenger suksess med en gang. De trenger noen som kan ha en påvirkning med en gang, sier eksperten.

Les også: Slakter United-avgjørelse: - Det er det dummeste jeg har hørt

Souness hadde forstått ansettelsen om Rangnick skulle jobbet med United i mange år fremover, men på grunn av alderen hans og at han er i utgangspunktet ikke skal være der i mer en to og et halvt år, forstår han seg ikke på ansettelsen.

- Jeg forstår ikke ansettelsen på noen nivåer. Hvis man hadde tenkt fem eller ti år frem i tid og tenker på strukturen han kunne fått på plass, så kunne det gitt mening, men han skal være der i seks måneder og så ta en behagelig konsulentrolle, sier han

- Det blir en fin pensjon for han, 63 år gammel, tilføyer Souness.

Les også: Advarer Manchester United: - Det blir langt vanskeligere enn de tror

Var Uniteds førstevalg

Manchester United-direktør John Murtough har et annet syn på saken, og beskrev tyskeren som «en av de mest respekterte trenerne og innovatørene i europeisk fotball» da Rangnick ble annonsert som ny United-manager.

- Han var vår nummer én kandidat for den midlertidige rollen, noe som gjenspeiler det uvurderlige lederskapet og de tekniske ferdighetene han vil ta med seg fra nesten fire tiår med erfaring innen manageryrket og som trener, sier Murtough.

Manchester United ligger for øyeblikket som nummer åtte på Premier League-tabellen, og har bare tatt ett poeng på de tre siste seriekampene.

Michael Carrick har ledet klubben siden Ole Gunnar Solskjær fikk sparken for en drøy uke siden. Det har ført til 2-0-seier over Villarreal i Champions League og 1-1 mot Chelsea i helga.

Manchester United møter Arsenal på torsdag. Kampen starter klokken 21.15.