*Nettavisen* Sport.

Til Cuba for avvenning

Den fallerte fotballstjernen Maradona drar mandag til Cuba for å fortsette sitt livs kamp mot narkotika.

Den argentinske, levende fotballegenden har slitt med kokainavhengighet i årevis, og nå har familien samtykket i at han nok en gang kan reise til Cuba for å få behandling ved en lukket institusjon.

Maradona har tidligere bodd i Cuba i nesten fire år, og han er tidligere blitt behandlet samme sted, dog uten den helt store suksessen.

Under et opphold i Argentina i april i år ble han hasteinnlagt på sykehus med hjerteproblemer og senere tvangsinnlagt ved en psykiatrisk klinikk.

Sist lørdag måtte Maradona igjen innom sykehuset med pusteproblemer, men ble samme kveld sendt tilbake på avvenningsklinikken han de siste ukene har bodd på i Buenos Aires.

43-åringen får nå en ny sjanse til å kvitte seg med kokainavhengigheten og nok en gang går turen til Cuba. En periode så Maradona ut til å være i bedre form, men bilder tatt av ham den siste uken viser at han igjen sliter tungt med vekten.

Denne gang må han finne seg i tøffere behandling på Cuba, ved det nasjonale instituttet for mental helse.

Den tidligere argentinske landslagskapteinen, som ledet nasjonen til VM-gull i 1986, sier han har slitt med avhengighet i 20 år. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.