RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til finale etter to tie-break

Sist oppdatert:
Tim Henman vant 12 game i løpet av to sett, men tapte allikevel kvartfinalen i den pågående store innendørsturnering i Nederland mot hardtservende Mario Ancic fra Kroatia.

Ancic kombinerte effektive server med intelligente returer, og sendte engelske Henman hodestups ut av turneringen fredag. Kroaten vant 7-6, 7-6, og møter dermed førsteseedede Roger Federer i semifinalen.

- Det er lenge siden jeg spilte mot Roger. Han er nummer 1, og vant veldig mye i fjor. Men jeg føler meg rimelig selvsikker. Jeg tror jeg må være veldig aggressiv for å vinne, sier Mario Ancic til Ananova.

I tie-breaket i det andre settet gikk Ancic opp i en 3-0-ledelse med en nydelig lobb. Henman kom sterkt tilbake og utlignet til 3-3, men Ancic vant til slutt 7-4.

Klar for semfinale er også svenske Thomas Johansson. Han slo Radek Stepanek fra Tsjekkia 6-2 7-6. Johansson møter en annen kroat i semifinalen; Ivan Ljubicic.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere