Til helgen skal det spilles!

Foto: hesteguiden.com

På lørdag er det klart for Unionstrav på Färjestad, og til en svimlende pott å spille om kommer Nettavisen til å servere sine lesere to svært spenstige bankere!

23.09.09 14:39

Vi står over spill på torsdag, og har fullt fokus rettet mot en superspennende V75-omgang, hvor våre to bankere for dagen overhodet ikke er i favorittsjiktet! Vi mener dog at det snakk om to hester med solide vinnersjanser, og vi vet at de er blitt spesialmatchet frem i mot lørdagens dyst i lang tid!

Det kan således være lurt å klikke seg inn på Travmagasinet, når våre tips ligger ute, som vi satser på å ha klare torsdag kveld rundt 20.00 (Spillene blir da lagt ut, mens vår V75-artikkel vil bli publisert kl. 11.00 på fredag!) Via et bredt kontaktnett har vi innhentet masse info rundt de svenske hestene, og vi føler at vi står bedre rustet enn de fleste her til lands, til å kunne vurdere ukens omgang!

Nettavisens V75-forslag finner du herrundt kl. 20.00 torsdag kveld.

Norsk deltagelse er det i alle løpene, og det er slett ikke utenkelig at det kan dukke opp noen vinnere blant de 29 hestene som frister lykken i V75`en på den andre siden av kjølen. Vi har innhentet en del info fra Rikstoto.no som kan være nyttig å få med seg før helgen!

Det forventes en total V75 oms på NOK 92 mill, som igjen medfører at en som er alene om 7 rette – og kupongen er levert i Norge – vil cashe inn 44 mill.

Felles Pott
Vi spiller i felles pott med svensker, dansker, og en del andre land. Du kan spille V75, V5, Dagens Dobbel, Vinner og plass i felles pott, mens det i tillegg er felles trippelspill i løp 8. For øvrig er det lokal norsk pott i både trippel og duo til alle løpene.

Tidligere innleveringsfrist
Spillerne skal merke seg at det er tidligere innleveringsfrist denne lørdagen, og bongene må være stemplet før kl. 14.30 på lørdag, og merk kupongene L3.

65 prosent tilbake
Merk at V75-omgangen avvikles med svenske spilleregler. Det betyr blant annet at tilbakebetalingsprosenten til spillerne heves til 65. Premiepotten fordeles som i Norge – med 40 prosent til syv, 20 prosent til seks og 40 prosent til syv. Om det skulle bli jackpot, trekkes den norske delen av omsetningen hjem til Norge og går rett inn i neste omgangs syverpott. Om det ikke skulle bli utbetaling for fem riktige, går den norske delen av omsetningen tilbake til Norge og fordeles på Jokerpott 1 og Jokerpott 2.

Svenske spilleregler
Merk at det er svenske spilleregler. Den viktigste forskjellen er at Sverige har et annet voltesystem enn i Norge og at hester automatisk diskes for oppløpsgalopp de siste 100 meterne av løpet i Sverige.

Jokerpotten i sving
Jokerpotten lyder nå på 20 millioner kroner. Den er i full sving når det nå er svensk-norsk V75-runde på Färjestad. Jokerpotten er en bonuspott som betales ut til den første som blir alene om riktig V75-rekke. Om den skal komme til utbetaling på Färjestad, er det følgende to forutsetninger som gjelder:

a) det må være en eneste bong i fellesspillet med de øvrige landene som inneholder syv riktige.

b) den bongen må være levert i et norsk innleveringssted (kommisjonær/internett/bane/mobil).

Norsk Rikstoto har i løpet av uken lagt ut en masse info i forbindelse med helgens løp, og de sakene kan du lese ved å klikke her .

Andre nyttige linker:
www.atg.se
www.travnet.se
www.travronden.se

Nettavisens V75-forslag finner du herrundt kl. 20.00 torsdag kveld!

Lykke til med spillet!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.