Gå til sidens hovedinnhold

- Til Liverpool for 140 millioner

Det hevder fransk storavis.

Liverpool handlet raskt tidlig i sommervinduet og fikk inn flere forsterkninger på kort tid.

Folk som Iago Aspas, Simon Mignolet og Luis Alberto vil trolig styrke troppen til de røde i det lange løp.

Manager Brendan Rodgers har også blitt kvitt flere spillere og Andy Carroll, Stewart Downing, Jonjo Shelvey og Jay Spearing er blant de som har dratt.

I siste halvdel av overgangsvinduet har det imidlertid ikke gått like glatt for Liverpool, og flere spillere har vridd seg ut av storklubbens grep.

17 millioner
Folk som Henrikh Mkhitaryan og Willian er blant de som har vært aktuelle for Liverpool, men valgt andre alternativer.

Nå melder imidlertid de franske storavisen L'Equipe at Liverpool er enig med Paris Saint-Germain om stopperkjempen Mamadou Sakho.

De røde betaler angivelig 17 millioner euro for å sikre seg den solide midtstopperen, skriver avisen. Videre står det at overgangen kan bli sluttført i løpet av kort tid.

Også James Pearce i Liverpool Echo hevder at overgangen vil bli offentliggjort denne helgen. 17 millioner euro tilsvarer rundt 140 millioner norske kroner.

Det har lenge versert rykter om at Liverpool har vært ute etter 23-åringen og nå tyder det meste på at avtalen vil gå i boks i løpet av kort tid.

Sakho er et produkt av Paris-klubbens ungdomsakademi, men har slitt med spilletid i skyggen av Thiago Silva, og nysigneringen Marquinhos.

23-åringen har likevel lenge blitt sett på som en svært lovende forsvarsspiller og står bokført med 14 landskamper for det franske landslaget.

Debuten kom mot Norge 11. august 2011.

Illori også?
Samtidig som Sakho nærmer seg Liverpool, skriver også flere medier at unggutten Tiago Illori skal være nær en overgang til den røde klubben.

Den London-fødte 20-åringen kommer fra Sporting i Portugal og skal koste de røde rundt 8 millioner pund.

Illori har blitt koblet til Liverpool i hele sommer og unggutten blir også sett på som en meget lovende forsvarsspiller.

Det er for øvrig også godt nytt for Liverpool at Kolo Toures skade ser ut til å være mindre ille, enn først antatt og at spilleren kan bli klar til søndagens møte med Manchester United.

Det bekreftet manager Brendan Rodgers på en pressekonferanse fredag. Toure skadet seg i midtuken i møtet med Notts County i ligacupen, en kamp de røde til slutt vant 4-2.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken