RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til semi'n på to Ohr

Sist oppdatert:
MOLDE STADION (TV2 Nettavisen): Etter tre strake tap i serien smaker cupseieren over Odd ekstra godt i Molde. Mannen som ordnet semifinaleplass heter Stian Ohr.

MOLDE - ODD 2-1: Ohr kom hjem til Molde før årets sesong etter noen år med blandet suksess i Start, Vålerenga og Stabæk. Så langt har han prestert mye positivt for laget i både serie og cup. Etter å ha scoret Moldes to mål i kvartfinalekampen mot Odd lørdag kveld, var han det soleklare midtpunktet for pressen utenfor Moldes garderobe.

- Ja, det er godt å komme hjem igjen og føle at man bidrar med noe, sier Stian Ohr, og passer på å skryte av spissmakker Rob Friend, som la opp til begge målene:

- Vi har et veldig godt samarbeid på banen, det har gått bedre og bedre utover sesongen. Rob tar seg av de høye ballene, og så er det bare om å gjøre for meg å være der nedfallsfrukten faller, sier en smilende Ohr til TV2 Nettavisen.

Jevn kamp
Molde slet med å komme i gang i oppgjøret mot Odd, men Ohr mener kampen sett under ett var jevnspilt.

- Odd åpnet best, og det tok litt tid før vi fant ut av det, men det gikk bedre og bedre for oss etterhvert, mener han.

En skuffet Odd-trener Arne Sandstø er av samme oppfatning.

- Det var en jevn affære hvor vi hadde et spillemessig overtak, men Molde var mer effektive enn oss, slår Sandstø fast overfor TV2 Nettavisen. Han vil forøvrig ikke legge skylden på enkeltspillere.

- Nei, ingen falt igjennom sånn sett, men vi taper fordi vi ikke scorer på de store sjansene vi har, sier han.

- Veldig surt
Odd Grenlands Espen Hoff var like skuffet som sin trener etter kampen.

- Dette var veldig surt, vi produserer veldig mange flotte angrep og burde absolutt scoret flere mål, samtidig som at vi får billige mål i mot oss. Men sånn er det, nå får vi konsentrere oss om å klare oss i Eliteserien, slår en nedslått Hoff fast.

Moldes trener Bo Johansson er på sin side opptatt av at laget for en gangs skyld klarte å holde på ledelsen.

- Jeg synes vi jobbet og slet veldig godt det siste kvarteret, selv om Odd kanskje var bedre enn oss andre omgang sett under ett, sier han.

Serien viktigst
I Molde er holdningen at det å holde seg i Eliteserien har førsteprioriet, tross avansement til semifinale i cupen.

- Det er selvfølgelig godt å vinne en slik kamp, men for oss er det å overleve i serien uansett viktigst, konstaterer Moldes kaptein Magnus Kihlberg, som tross seieren ikke mener det fungerte maksimalt for Molde mot Odd, noe Moldes solide høyreback Trond Strande sier seg enig i.

- Vi spiller ingen stor kamp, vi er for upresise når vi har ballen, men det er god moral i laget, mener Strande, som syntes det var en slitsom kamp.

- Ja, det var tungt i beina, og jeg var kanskje ikke offensiv nok selv idag, sier veteranen til TV2 Nettavisen.

Viktig for selvtilliten
Daniel Berg Hestad er i likhet med Magnus Kihlberg helt klar på at serien har førsteprioritet, og han håper godt spill i cupen kan bidra i så måte.
- Denne seieren er helt klart viktig for selvtilliten i laget etter tre strake tap i serien, mener han.

Neste helg venter en vanskelig hjemmekamp mot Viking for Molde, men Hestad er ikke så opptatt av hvem som er motstander.

- Alle kamper er tøffe, det er i det hele tatt helt opp til oss selv om vi skal overleve i Eliteserien, slår han fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere