RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TIL-sjokk over lønnskrav

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
Sist oppdatert:
Den danske keeperen Jan Hoffmann sjokkerte Tromsø med sitt lønnskrav. - Han burde heller ringe Barcelona enn oss, mener Steinar Nilsen.

Tromsøs jakt på en ny keeper fortsetter. Danske Jan Hoffmann (35) var forespeilet en kontrakt på halvannet år, og visste hvilket lønnsnivå som han kunne vente da han reiste opp til Tromsø i forrige uke.

Men det stoppet ikke burvokteren i å være offensiv i sine lønnskrav.

– Men etter å ha gjort sine vurderinger om å ta med seg sin familie på fem til Norge, kom han med et lønnskrav som er urealistisk å oppnå for en 35-åring. Og jeg bare sa til Steinar (Nilsen, sportslig leder) at vi bare avsluttet denne saken med en gang, sier Hoffmanns agent Stig Lillejord til Nordlys.

TILs sportslige leder Steinar Nilsen ble ikke mindre sjokkert enn fotballagenten.

– Når både vi og agenten reagerer, så sier det seg selv hvor voldsomt det er. Når man ser størrelsen på det, burde man heller ringe Barcelona enn oss, tordner Steinar Nilsen, og innrømmer at dansken hadde krevd et syvsifret beløp for å vokte målet på Alfheim.

Dermed fortsetter jakten, og Mikko Vilmunen skal være den foreløpig siste keeperen som er aktuell for Tromsø. 25-åringen skal være godt anerkjent i Finland melder bladet Tromsø, og har flere ganger vært i den finske landslagstroppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere