Gå til sidens hovedinnhold

Til topps i to klasser

Keum Gang St. Hanshaugen imponerte under Norgescup 3 på Jessheim i helga. Carl Byron Dahlberg Vaughns (12) og Rakel Lysø Drage (11) vant hver sin klasse overlegent.

Jessheim: Rakel Lysø Drage startet stevnet med en fin 6. plass i mønster klasse A, før hun feide all motstand av matta da hun konkurrerte i kamp litt senere på dagen.

Hun var sinnssykt bra i dag. Rakel vant alle kampene sine overlegent, og dommerne blåste av før tiden siden det var så klart hvem som vant. Utrolig bra, jubler trener Fredrik Omland Moe. Rakel konkurrerte i klasse ungdom -50 kg.


Rent bord

Så mens Rakel sørget for heder og ære til St. Hanshaugen på jentesiden, gjorde Carl Byron Dahlberg Vaughns jobben på guttesiden. Han gjorde rent bord i klasse ungdom -45 kg.

Det er moro å vinne. Jeg syns det er gøy å lære nye teknikker og få det til i kamp, sier Carl.

Carl var minst like overlegen som Rakel var i sin klasse. Vi er meget godt fornøyd med stevnet, sier Omdal Moe. Han legger til at de ikke fokuserer på resultater i seg selv.


Det er viktig for oss i klubben å gi utøverne utfordringer og legge til rette for utvikling. Det skal være gøy, presiserer han. Keum Gang St. Hanshaugen deltok med en tredje utøver også. Tom Scott Underberg Nilsen (10) er den ferskeste av de tre, men gjorde også en god figur under Norgescup 3 på Jessheim. Han vant en kamp og tapte en knepet i barneklassen, som ikke opererer med resultatlister.


Det er kjempegøy å trene på kamp. Det er tøft å sparke og slåss, men det gjør ikke vondt fordi vi har utstyr og sånt, sier han fornøyd.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping