RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TIL-treneren anmeldes ikke

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Steinar Nilsen blir ikke politianmeldt etter ølglass-saken.

Begge parter i saken er nå avhørt av Troms politidistrikt. Ingen av dem anmelder saken, skriver iTromso.no.

Hovedtrener i Tromsø IL (TIL) Steinar Nilsen ble bortvist fra utestedet «Åpenbar» etter en voldsepisode lørdag. Nilsen ble anklaget for å ha knust et ølglass i ansiktet på en av gjestene.

- Ikke anmeldt
En 23 år gammel mann meldte seg til politiet som den angivelige fornærmede i saken mandag. Han ble avhørt tirsdag formiddag.

- Jeg kan bekrefte 23-åringen har uttalt at forholdet ikke vil bli anmeldt, sier vakthavende Hugo Henstein ved Troms politidistrikt til Nettavisen.

Henstein bekrefter også at Steinar Nilsen har blitt avhørt i saken. Heller ikke Nilsen ønsker å anmelde forholdet, ifølge Henstein.

Steinar Nilsen vil holde en pressekonferanse tirsdag klokken 16.00. Dette er første gang Nilsen uttaler seg til mediene etter episoden i Tromsø sentrum lørdag kveld.

Troms politidistrikt valgte å starte opp egen etterforskning etter at saken ble kjent i mediene mandag. Dette til tross for at de ikke hadde mottatt noen anmeldelse.

- På bakgrunn av de opplysninger kom fram i mediene følte vi at det var riktig å gjøre undersøkelser i saken, sier Henstein til Nettavisen.

Tromsø-politiet bestemte seg tirsdag kveld for å henlegge saken.

Nilsen nekter
Nilsen har hele tiden nektet for å ha utøvd vold. TIL-ledelsen har gitt sin fulle støtte, og bekrefter i en pressemelding at treneren var involvert i voldsepisoden.

- Jeg blir tildelt et slag i ansiktet av en person som er for meg ukjent. I tumultene som oppstår blir de involverte trukket til siden av bekjente. At jeg skal ha slått tilbake medfører ikke riktighet, da bekjente tok meg vekk fra situasjonen som oppsto, sier Nilsen via fotballklubbens hjemmeside.

Han legger til at dette er en «særdeles kjedelig start på advent for min familie»:

- Jeg kunne tenkt meg å møte vedkommende på tomannshånd for å legge saken endelig død, sa Nilsen mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere