Gå til sidens hovedinnhold

Til Vallhall!

Noen av oss tok en tur til Valdres for å se gutta våre ta seg til andre runde i norgesmesterskapet i helgen som var.

Det lugget litt mot Tromsdalen i siste seriekamp og et par viktige spillere sliter med skader. Behersket optimisme blant snaut 20 okser på Blåbærmyra ble forvandlet til pur begeistring, for hjemmelaget Valdres FK fikk en real leksjon av et Skeid-lag som oser av tung, pulserende spilleglede og tekniske ferdigheter.

Å nei, det er slett ikke perfekt selv om det foreløpig ser veldig lovende ut, og trener Vikan var egentlig bare passe fornøyd etter kampen. Og der har du noe av greia med årets Skeid – viljen til å bli bedre.

Og tro meg når jeg nå bedyrer at det ikke bare finnes vilje, men også evne. Vi er flere i denne byen som vil ha tilbake de store byoppgjørene, det er flere som ønsker et alternativ eller to når de skal se god fotball i Oslo by. Skeid er i ferd med å få opp farta ganske så grundig på den veien vi må gå for å kunne tilby folket dette etterlengtede alternativet.

Nå har vi vunnet første runde. Kanskje får vi ikke vår niende kongepokal i år, men vi kan nå langt med det spillet og det trøkket gutta viser nå.

Kanskje får vi en spennende og såkalt stor motstander hjemme i andre runde? Den motstanderen skal bare ikke føle seg for trygg, tro du meg.

Aller først skal vi på tur ut i provinsen og spille mot Vålerengens andresortering. Ikke så nøye når det bare er andrelaget deres vi skal spille mot, sier du?

Vel, datoen er 9. mai og klokkeslettet er 19.00. Vi kan vise dem ett og annet på bane og tribune, og at vi gjerne møter førstelaget deres i cupens andre runde. For tror du vi lar oss skremme?

Nei, vi lar oss ikke skremme. For vi er Skeid og vi er ikke hvilken som helst klubb i norsk fotball.

Til Vallhall!

Storoksennavn navnesen

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene