RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake etter fiaskosesongen

Håkon Opdal mistet landslagsplassen, ble langtidsskadd og måtte se et svakt Brann-lag fra tribunen i 2008.

(iBergen.no) Mandag stiller han imidlertid med keeperhansker igjen på Brann-trening. Sisteskansens kneproblemer ble bare verre og verre i løpet av fjorårssesongen og 26-åringen valgte å operere etter bortekampen mot Bodø/Glimt 31. august.

Les mer:- Kona sa ja til Brann.

- På mandag skal jeg trene med laget og det blir spennende å se hvordan det går. Da er det ballen som bestemmer og jeg må bare stole på at det holder. Så vi får bare se hvordan det går, sier keeperen til brann.no.

Brann som slet med store skadeproblemer på keeperplassen gjennom hele 2008-sesongen ser ikke ut til å slippe unna i år heller. Kenneth Udjus sliter nå med kneproblemer og dermed har klubben bare en frisk A-lags keeper for øyeblikket i Johan Thorbjørnsen. Opdal vet ikke når han er kampklar igjen.

- Jeg tenker først og fremst på treningene nå. Men det er jo selvfølgelig å spille kamper igjen som er målet. Kan jeg spille, så spiller jeg. Men jeg vil ta det gradvis de neste ukene og ikke risikere noe som gjør at jeg skulle for eksempel trenge fem nye uker, forteller han.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere