RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake i vinnerform

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
I fjor viste hun seg frem som en seiersmaskin. I dagens lunsj jakter hun årets første seier. Vi tror det går veien for Espeset Frøya i Bergen i dag.

Klikk her for våre V5-forslag
8 Espeset Frøya (V5-2) var knallhardt ute i V75 sist og fikk ingenting. I årsdebuten på Travparken gikk hun bra til annen bak Mos Eld. Dagens motstand er overkommelig. Hoppa har slått de fleste av disse hestene tidligere. Hun var meget bra i fjor med fire triumfer på seks starter. Vi tror hun er tilbake på vinnersporet i dag.

I V5-1 tippes 7 Kringelandtellus vinner. Vant syv løp i fjor og var riktig bra ved noen anledninger. Årets fangst har vært mer mager, men han har travet to sterke løp på rad til annen og kan ikke unngå tipset. 8 Gjerde Åsar er brennhurtig. Dersom orken er på plass skal han kunne utfordre i kampen om seieren. 11 Kandidaten gikk et bra løp i V75 mot sterkere motstand sist. Han var god i seiersløpet gangen før. Med posisjonsflyt er han naturligvis aktuell.

Trekk i hatten
I V5-3 møtes elleve hester som aldri har vunnet løp. 1 Catwalk står finest til. Lovende prøveløp 6/5, men innsatsene tidligere har vært av slett kvalitet og garderinger påkreves. 3 One Hook. K.D: skal være av de bedre i dette feltet. Fikk ingenting på Forus i lunsj fredag, men bør hevde seg i dette selskapet. 5 Odds On har ikke tjent en neste krone på åtte starter. I lett å forsvare at slike hester skal på kupongen, men kuskeforsterkes og møter svært enkelt lag. Shaquira Volcano er en av de som har best resultater i feltet med to andreplasser å se tilbake på. Bør på kupongene i dag. 7 Sambro Crown gikk bra nest sist, mens han galopperte seg bort sist. Ellers er det ikke annet enn outsidere i dette feltet. Helgardering anbefales.

Kjøp eksperttips fra Sportspill her
To streker skal normalt holde i V5-4/DD-1. 2 Nicoline Fønix har vunnet i to av fem løp denne sesongen. Har en veldig riktig oppgave og må ha en god sjanse i sitt første løp i Bergen. 1.17 skal holde i lange baner til å kunne vinne. 7 All Eyes On Me er ubeseiret på to starter. Han er i utvikling om må strekes.

Vinner feilfritt
I finalen tror vi 11 Rapp Hege avgjør på styrken. Hun vinner ikke for ofte, men har en fint løp nå. Dårlig spor, men gjør jo løpene sine på slutten uansett. 3 Stilfaksen er den beste hesten kapasitetsmessig. Galoppfaren er dessverre stor. Uten feiltrinn tror vi Jærvsøfaks-sønnen kvitterer ut sin femte seier i karrieren. 1 Dalsjento og 7 Schutora er også aktuelle. Dalsjento vinner snart løp. Schutora hadde en knallstart på sesongen, men har ikke overbevist like mye i de siste løpene. Får Åsbjørn Tengsareid som makker i dag.
For V5-forslag tast her . Ønsker du DD-forslag trykk her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere