Tilbake i vinnerform

Foto: hesteguiden.com

I fjor viste hun seg frem som en seiersmaskin. I dagens lunsj jakter hun årets første seier. Vi tror det går veien for Espeset Frøya i Bergen i dag.

05.07.10 12:02

Klikk her for våre V5-forslag
8 Espeset Frøya (V5-2) var knallhardt ute i V75 sist og fikk ingenting. I årsdebuten på Travparken gikk hun bra til annen bak Mos Eld. Dagens motstand er overkommelig. Hoppa har slått de fleste av disse hestene tidligere. Hun var meget bra i fjor med fire triumfer på seks starter. Vi tror hun er tilbake på vinnersporet i dag.

I V5-1 tippes 7 Kringelandtellus vinner. Vant syv løp i fjor og var riktig bra ved noen anledninger. Årets fangst har vært mer mager, men han har travet to sterke løp på rad til annen og kan ikke unngå tipset. 8 Gjerde Åsar er brennhurtig. Dersom orken er på plass skal han kunne utfordre i kampen om seieren. 11 Kandidaten gikk et bra løp i V75 mot sterkere motstand sist. Han var god i seiersløpet gangen før. Med posisjonsflyt er han naturligvis aktuell.

Trekk i hatten
I V5-3 møtes elleve hester som aldri har vunnet løp. 1 Catwalk står finest til. Lovende prøveløp 6/5, men innsatsene tidligere har vært av slett kvalitet og garderinger påkreves. 3 One Hook. K.D: skal være av de bedre i dette feltet. Fikk ingenting på Forus i lunsj fredag, men bør hevde seg i dette selskapet. 5 Odds On har ikke tjent en neste krone på åtte starter. I lett å forsvare at slike hester skal på kupongen, men kuskeforsterkes og møter svært enkelt lag. Shaquira Volcano er en av de som har best resultater i feltet med to andreplasser å se tilbake på. Bør på kupongene i dag. 7 Sambro Crown gikk bra nest sist, mens han galopperte seg bort sist. Ellers er det ikke annet enn outsidere i dette feltet. Helgardering anbefales.

Kjøp eksperttips fra Sportspill her
To streker skal normalt holde i V5-4/DD-1. 2 Nicoline Fønix har vunnet i to av fem løp denne sesongen. Har en veldig riktig oppgave og må ha en god sjanse i sitt første løp i Bergen. 1.17 skal holde i lange baner til å kunne vinne. 7 All Eyes On Me er ubeseiret på to starter. Han er i utvikling om må strekes.

Vinner feilfritt
I finalen tror vi 11 Rapp Hege avgjør på styrken. Hun vinner ikke for ofte, men har en fint løp nå. Dårlig spor, men gjør jo løpene sine på slutten uansett. 3 Stilfaksen er den beste hesten kapasitetsmessig. Galoppfaren er dessverre stor. Uten feiltrinn tror vi Jærvsøfaks-sønnen kvitterer ut sin femte seier i karrieren. 1 Dalsjento og 7 Schutora er også aktuelle. Dalsjento vinner snart løp. Schutora hadde en knallstart på sesongen, men har ikke overbevist like mye i de siste løpene. Får Åsbjørn Tengsareid som makker i dag.
For V5-forslag tast her . Ønsker du DD-forslag trykk her .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.