*Nettavisen* Sport.

Tilbake på isen til helgen

Foto: Chris Rutsch / Connecticut Whale

Ankelen til Mats Zuccarello Aasen er endelig bra, og til helgen er det all star-kamp.

Uten Mats Zuccarello Aasen på banen har ikke Hartford Whale vunnet en eneste kamp i januar, og står med ni kamper på rad uten seier. Nordmannen har vært ute med skade i ankelen siden desember, og slo opp skaden da han prøvde seg på comeback for noen uker siden.

Nå nærmer ankelen seg 100 prosent, og Zuccarello håper å spille for Whale til helgen når laget har hjemmekamper både fredag og lørdag.

- Det føles bedre og bedre dag for dag. Jeg er bare spent og tenker positivt, sier Zuccarello til avisen Hartford Courant.

Det kan bety at han også er aktuell for all star-kampene i AHL som spilles søndag og mandag i Atlantic City. Om han deltar der vil avhenge av hvordan det går i hjemmekampene for Whale.

Nordmannen står med 23 poeng på 19 kamper for AHL-laget etter at han ble vraket for godt hos New York Rangers i NHL. Han er fortsatt ettertraktet blant andre NHL-klubber, men ingen tar sjansen på å hente ham så lenge helsa ikke er helt på topp.

- Det er en ganske vrien skade som det er vanskelig å komme seg etter og vanskelig å gjøre noe med. Det trengs bare tid, sier Zuccarello.

- Det har vært tøft for meg å måtte sitte på sidelinjen og se på alle kampene. Selvsagt ønsker man å spille alle kamper. Det er derfor man spiller hockey, så skader er egentlig det verste som kan skje, sier nordmannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.