*Nettavisen* Sport.

Tilbake på topp tross skilsmisse

Bare noen uker etter at hun skilte seg fra ektemannen David Esch, var Annika Sørenstam tilbake der hun hører hjemme: på topp.

Den svenske verdenseneren spilte sin første turnering for året, og vant MasterCard Classic i Mexico med tre slags margin ned til Karrie Webb.

Akkurat som de foregående årene hadde Sørenstam valgt å ta en lengre vinterpause fra golfen enn de fleste. Men akkurat som før hadde hun følelsen intakt når hun kom tilbake. Etter en rolig innledning på helgen, med tre under par etter to runder, lå Sørenstam på 4. plass før den siste runden i tredagersturneringen i Mexico. Christie Kerr ledet, og jaktet på sine femte seier på LPGA-touren.

Sørenstam begynte søndagens runde med par på det første hullet, og fulgte opp med fem birdies på rappen. Hun fikk imidlertid bogey både på hull sju, åtte og ni, men tok seg sammen igjen, og endte sisterunden på 68 slag. Det var mer enn nok til å vinne.

Sørenstam tok med det sin 57. tittel i karrieren på LPGA-touren. Totalt sett har hun vunnet 74 proffturneringer. I fjor vant hun åtte av de 18 turneringene hun stilte opp i.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.