RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Tilbake som en vinner?

Vår klare banker for dagen svek med galopp som storfavoritt i V75`en sist, men noen fare med formen er det neppe.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vi tror ingen rører 8 Rinde Kvikken i den fjerde avdelingen, og selv om Moe Odin-sønnen gikk på et nederlag sist gikk han slett ikke noe dårlig løp. Etter å ha galoppert innledningsvis fikk 7-åringen etter det en strevsom reise, men fullførte strålende til fjerde på fine 27.4 Teigen-traveren står ypperlig til i springspor i dag, og når de antatt verste i mot har trukket langt mer sjanseartede spor tror vi løpet er avgjort allerede ned startsiden. Normalt skal kusk Geir V. Gundersen sitte i teten ut av den første svingen bak vår banker for dagen, og da tror vi i så fall løpet er kjørt.

Ruglete innledning
Vi støter på et litt småskummelt løp i V5-1, og bred gardering er å anbefale. Startsiden er som vanlig veldig avgjørende for utfallet til slutt på dagens arena, og den av 1 Country Ride og 7 Flying Expences som når føringen i løpet bør ha et bra bud på den gjeveste sjekken. Førstnevnte viser stadig fremgang, mens sistnevnte trolig drar fordel av distansereduksjonen ved denne anledningen. Løpet store outsider er utvilsomt 9 Royal Diamond, og Super News-sønnen som har vært veldig uheldig i tøffe lag nå på slutten må krysses tidlig.

Oversiktlig
Asbjørn Mehla signaliserer helstengt hodelag og full ladding fra start med 3 Ideal News i den andre avdelingen, og lykkes han å komme foran med 8-åringen kan den ekvipasjen bli svært vond å beseire. Formen er uforandret fin på Mehla-traveren, og han blir vår frekke banker på den store samlebongen. Tøffest i mot blir trolig 3 Guilty Victory som er på vei mot full form, og en smygkjørt 9 Kåre Kanon.

En meget spennende start i ny regi i den tredje avdelingen gjør 1 Rakspent. Elding-sønnen har kommet i trening til dyktige Cato Antonsen, og kapasitet er udiskutabel på 6-åringen. Faren er dog at 3 Troy Ess fyker til tet, og da blir det hele litt sjanseartet. Sistnevnte er klart bedre enn raden, og når Pål Even-sønnen nå kommer ut på en distanse som trolig er den optimale er 8-åringen en selvskreven gardering. Tilbake etter lang pause kommer også 10 Eld Pål, og Slettum-traveren som vant V75-løp under fjoråret må selvsagt regnes tidlig.

Kapable Rakspent gjør en interessant start etter lang pause i V5-3.
Kapable Rakspent gjør en interessant start etter lang pause i V5-3.

To hester gjør opp
Et løp som formelig oser av kvalitet avslutter denne rebusen, og vi ser frem til et drama av de helt sjeldne når 11-åringene 8 Euro Link og 11 Golden Globe skal utkjempe en durabelig duell om å ikke komme sist i mål... Vi står på to hester på samtlige forslag, og 3 Cecena Ås er en naturlig favoritt. Ganymede-sønnen får neppe en billigere oppgave enn dagens, og vi garderer kun med 6 Worship. Enjoy Lavec-sønnen er tilbake hos Frode Hamre, og den sterke 7-åringen som rapporteres å trene strålende må tilmåles solide vinnersjanser.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 360 og 1080 kroner.

Det største forslaget er en samlebong, og vi forsøker her å ta V5`en 30 ganger.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere