*Nettavisen* Sport.

Tilbake som vinnere?

Foto: hesteguiden.com

Begge våre bankere i Skien i kveld kommer tilbake etter litt pause, men treningsrapportene er gode!

28.09.12 20:59

Det har vært flott flyt på travtipsene de siste ukene, men denne uken har det vært stang ut. Inntil fredagens V65 på Biri. Det mellomste forslaget ga to femmere hver verd kr 508, mens det største V65-forslaget inneholdt en sekser og nitten femmere og storfine 37 595 kroner tilbake. Slik så kupongen ut:

HTML EMBED
Avdeling Markeringer Antall markeringer
1 2 1
2 2, 4, 5, 6 4
3 1, 2, 3, 5, 8, 9, 10 7
4 1, 2, 3, 8 4
5 6, 8, 11 3
6 3, 4, 7, 9, 10, 11 6

Etter at lunsjtravet til Bjerke og Solänget i Sverige er ferdig denne torsdagen er det Klosterskogen og Øvrevoll som er banene vi kan spille til på kvelden, og på den trange ovalen i Skien har vi to spennende rebuser å bryne oss på.

i A-spillet satser vi på at svært kapable 10 Granfaks i den andre avdelingen er tilbake som en vinner, og da snakker vi om en lovende krabat. Han er uten tvil den beste hesten på kapasitet i dette løpet, men raden er ikke akkurat imponerende. Det vektlegger vi dog mindre, og dette er snakk om en 4-åring som det var stilt store forventninger til i innledningen på karrieren.

Nå kommer Voje Faks–sønnen ut etter snaue tre mnd pause, og det med positive treningsrapporter i ryggen. Banejobb på 31/2100m på en fin måte er nok til at vi velger å bankerspille denne flotte traveren, og kretsen rundt Granfaks er dyktige. Brødrene Øverdal vet om hestene fungerer eller ikke, og distansen i kveld på 2500 meter ser vi på som en fordel. Han har riktignok 40 meter tillegg, men dagens konkurrenter skremmer ikke.

Vår rangering V5A-2: A: 10 B: 4-11-7 C: 13-2-6-5-12-9-8 D: 3-1

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet og slutt?
1 Pingo Spring i V5B-4 ble rapportert i sitt siste løp, og derav fikk han en liten pause av eier/trener. Kommer nå ut med fine rapporter i ryggen, og motstandsmessig er dette løpet det billigste han har hatt på veldig lenge. Gunnar Austevoll opp bak Pingo Spring som er kjapp fra start betyr normalt tet fra start til mål, og vi bankerspiller!

Hør på navnene som har vunnet de løpene han har vært med i, Moneyline Volo–El Jaros–Gardens Fairytale og C.C Dream. Dette er hester som holder bra klasse for grunnlaget ,og i kveld møter han så og si ingenting. Danskeimporten 9 Renoir har bra kapasitet, men den hesten har undertegnede sett alle løpene av i Danmark. Den har en fryktelig vanskelig aksjon, og vi har vondt for se at den lykkes på Klosterskogen.

Vår rangering V5B-4: A: 1 B: 9-2 C: 5-6-8-11-3-10 D: 4-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-1
7 Ira Helevi var ikke som best i Derby for hoppen, og det er nettopp det at hun er litt ustabil i prestasjonene som gjør det litt usikkert med Soir Des Tibur–datteren. Normalt spinner hun til tet fra sitt springsporet, og når distansen er 1700m er dette egentlig en meget fin vinnermulighet (vi velger dog å gardere siden hun var svak sist). 12 Ashford Boko er i meget bra form, og sporet er ikke så dårlig når det er snakk om voltestart. Med litt flyt på startsiden finner fort Hamre seg en fin posisjon, og da skal han helt klart regnes i seierskampen selv om han er meldt litt opp i grunnlaget.

10 Xavier er i mye bedre form enn det raden sier, men det er sjanseartet med bakspor på sprint. Klaffer det litt underveis er han mer enn god nok til å vinne dette løpet. 1 Mack Blitz kan ta tet hvis kusken vil, men han er normalt ute etter rygg på favoritten. Fra hennes rygg kan Malmin sitte opp bak en skrell via siste indre for formen er bra. 8 Goalpike er god nok for seier, men hvordan skal han vinne dette løpet fra dette sporet? Eneste scenarioet vi ser er at Malmin ønsker å sitte foran med Mack Blitz for da blir det lederrygg, men vi tviler.

Vår rangering V5A-1: A: 7 B: 12-10-1-8 C: 3-2-6-11-9 D: 4-5

V5A-3
1 Lady Va Bene bør normalt vinne dette løpet, men hun er ikke den tøffeste når oppløpet kommer til syne. Volte–1700–Kolle leder volten betyr jo tetgaranti, og da kommer vi ikke bort fra å sette henne som førstevalg.

Hun kommer dog til å få 8 Icantry i ryggen, og den krabaten kan speede fort på siste indre. Slik sporene har blitt nå så skiller denne duoen seg veldig ut for vi kan aldri tenke oss at Kolle misser tet eller slipper den. 5 Bowmore Level er brukbar, og holder bra form. Får Høitomt i sulkyen som er sugen på seier etter en liten ferie på Malta. Åpent bak disse.

Vår rangering V5A-3: A: 1-8 B: 5 C: 3-2-4-6-7 D: 10-9

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-4/V5B-1
4 Boztheman var bra i V75 i den siste starten når han tok ned Taran på oppløpet, men han er meldt litt opp i dette løpet. Møter således bra hester, men nå skal det sies at Credit Winner–sønnen er i utvikling og holder strålende form. Han er bra fra start, og kusk Frode Hamre har signalisert at han ønsker tet. Kjemper om seieren fra dette fine sporet, men han er neppe noe vinner om han må gå utvendig for leder eller må gjøre mye grovjobb selv underveis.

6 X.O Hornline er en herlig kriger, men i den siste starten ble det galopp fra start. Han leverte dog en mektig opphenting. Taper fra start og har ingen fordel av Klosterskogen, men med litt tempo på løpet er han fryktelig tung siste 700-800m. 2 Sizzling Volo er en av de bedre i feltet, men som med alle HPT sine traver vet du aldri hvor du har de formmessig. Bra spor–rask ut–kan bli rygg på favoritten, og hun skal regnes som en het vinnerkandidat.

1 Lincoln Frontline holder brukbar form, og har endelig et perfekt løp på papiret. Han er sikret et fint løp fra dette sporet, og i kveld blir han litt bortglemt grunnet at han har kun gått på det jevne i det siste. 11 Shaman Star M er jo en av de beste i feltet, men han var dårlig første gang ut etter lang pause. Baksporet trekker ned da han er fryktelig rask fra start. Ser vanskelig ut, men skulle det klaffe står han ikke tilbake for noen i dette løpet som holder bra klasse.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 4 B: 6-2-1-11 C: 8-7-9-5-12-3 D: 10

HTML EMBED

V5A-5/V5B-2
7 Slått Odin vant i den siste starten etter at Kolle fikk kjøre på klokka, og han spinner normalt til tet igjen. Fin vinnersjanse om han ikke får trykk underveis, men blir det litt tempo i front er han sårbar ned Klosterskogen oppløpet. Det er enten eller med Moe Odin–sønnen.

6 Vertigo Prins er nok hesten i feltet med størst maskin, men han har ingen direkte fordel av 1700m. Har han dog tak i Slått Odin i den siste sving vinner Spikeld–sønnen dette løpet for han går alltid til mål.

1 Ingerøvin har fin form, og perfekte forutsetninger denne gangen. Forsvarer nok sporet i første omgang–så blir det rygg på favoritten. Med siste indre trenger det ikke å bli feil for Lauvin–sønnen, og han bør krysses. 10 Spik Elden er jo fryktelig bra på sitt beste, men han møter etter vårt syn bedre hester enn noen gang i kveld.

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 7-6 B: 1 C: 10-2-5-4-9-3-11-8

V5B-3
9 Ocean Pearl har vært bra de gangene hun har fungert, og i den siste starten tapte hun bare gode hester som Ruth Reestrup og Oh Superb. Møter ikke noen av slikt kaliber denne gangen, men den trange ovalen i Skien er ikke den beste for Pearsall Hanover–datteren. Må uansett regnes med en solid vinnersjanse i et åpent løp. 11 Nimbley L.B holder fin form, og han fortjener virkelig å få en seier. Dårlig spor trekker mye ned, men det lukter tempo i dette amatør/ungdomskusker løpet.

2 Born Hot er litt spennende, og hvis han skulle komme seg foran er det en posisjon han kjemper klart best fra. 3 Bilbao er vel hesten med størst kapasitet, men det begynner og bli lenge siden den flotte Love You–sønnen har vist noe. 1 Beak`S Princess så ut som en klink vinner i den siste svingen i den siste starten, men det ebbet ut på oppløpet. Er bra fra start og kusken er offensiv, og hun kan fort lede dette løpet rundt om. 10 Rex Santana er ikke enkel å vinne med, men formen er på topp ( og kusken er den mest rutinerte).

Vår rangering V5B-3: A: 9 B: 11-2-3-1-10 C: 4-7-8-12-5-6

V5B-5
11 Olaf er hesten med størst kapasitet, men han er vanskelig. Voltestart skal være en fordel for da blir han ikke så hissig, og uten galopp bør han kjempe om seieren i et løp som holder lav klasse. 6 Princess Revival har aldri vunnet løp, men seieren kan komme i kveld. Hop–springspor, og dårlig konkurranse kan bety tet fra start til mål.

8 Li Li Fly går ned en klasse for hun er vandt til å møte bedre hester enn dette. Sporet trekker ned, men med litt klaff er hun ikke ueffen på seieren. 3 Victor Mustang gikk noen fine løp i sommer, men har ikke akkurat noe toppform nå. Det skal dog sies at han ikke møter hester som Thai Mahal–Powerful Man denne gangen. Bør krysses på gardering.

Vår rangering V5B-5: A: 11 B: 6-8-3 C: 4-10-9-7-2-1 D: 12-5

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.