Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr Braaten til RBK

Franske Lens har ikke lagt inn bud på Skeids Daniel Braaten. Nå er det fritt frem for Rosenborg å kjøpe den lovende 21-åringen.

Overgangsvinduet stenger når januar går over til februar. Tausheten fra den franske klubben har vært en skuffelse for Oslo-klubben, som håpet å få en pen slump penger for Braaten.

– Det hørtes så lovende ut en stund, men tiden løper ut. Tilbudet må komme i dag. Vi skal ha et møte med Daniel i løpet av fredag, sier sportslige leder Terje Martinsen i Skeid til Adresseavisen.

Braaten fikk sin landslagsdebut i Hongkong og sin andre landskamp i Singapore. 21-åringen har spisskompetanse det kan være interessant å utvikle.

Sportsdirektør Rune Bratseth bekrefter at Rosenborg fortsatt er interessert, men vil ikke forskuttere noe bud. Han vil diskutere saken med de andre i det sportslige utvalget først.

– Det blir uansett ikke aktuelt å stresse med å få Braaten klar til påmeldingsfristen for å spille UEFA-cup, sier Bratseth. Også den fristen går ut ved månedsskiftet.

Rosenborg har gode kort på hånden hvis de vil gå inn i forhandlinger. Braatens kontrakt med Skeid går ut etter sesongen, og det betyr at klubbens sjanse til å få penger for 21-åringen minsker for hver måned som går.

– Vi vil helst beholde Daniel, men hvis vi ikke får forlenget kontrakten med ham må vi vurdere eventuelle tilbud, sier Terje Martinsen i Skeid.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021