Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr Henry historisk kontrakt

Arsenal er klar til å komme med et kontraktstilbud til Thierry Henry som knuser alle tidligere lønnsrekorder på Highbury.

Henry har foreløpig ikke skrevet under på en ny kontrakt med Arsenal, og har røpet at han er fristet av å prøve nye utfordringer neste sesong.

Både Juventus og Barcelona skal være interessert - men nå gjør Arsenal sitt ytterste for å beholde Henry på Highbury.

Historisk avtale
Arsenal skal nemlig være klar til å tilby Henry en ny kontrakt som gjør ham til den best betalte spilleren i klubbens historie.

London-klubbens formann Peter Hill-Wood sier til The Evening Standard at Arsenal vil tilby 28-åringen en ny fireårskontrakt som sikrer spissen massive 1,2 millioner kroner i ukelønn!

- Men vi har ikke snakket med Henry om tilbudet foreløpig. Men det er riktig å si at Henry vil bli historiens best betalte spiller - men det har han fortjent, sier Hill-Wood til The Evening Standard.

Henry har 12 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Arsenal. Superspissen har tidligere sagt at han vil vente til sesongslutt før han vil diskutere en forlengelse.

- Kan forlate oss
- Vi ønsker å snakke med ham før sesongen er over, men det er Henrys rett å forlate oss før den tid. Men vi vil beholde ham og det er han klar over, understreker Hill-Wood.

Midtbanespilleren Patrick Vieira er tidligere den best betalte i Arsenals historie. Franskmannen tjente rundt 900.000 kroner i uken i sin tid i London-klubben før han ble solgt til Juventus.

Henry tjener rundt 790.000 kroner i uken med sin nåværende kontrakt.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus