Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr Keane trenerjobb

Manchester United er klar til å tilby kaptein Roy Keane en trenerjobb på Old Trafford.

Keane er allerede blitt utpekt som et stort «trenertalent» av manager Sir Alex Ferguson.

Nå er Manchester United klar til å tilby den irske landslagsspilleren en rolle som trener i klubben. Ifølge Sky Sports planlegger representanter fra United-ledelsen å ha samtaler med Keane i desember om en fremtidig trenerjobb på Old Trafford.

Klubben skal være klar til å tilby midtbaneveteranen en fulltids trenerrolle etter at han legger fotballskoene på hyllen. Keane har aldri lagt skjul på at han ønsker å fortsette som trener etter endt karriere. Han har spilt under to av fotball-Englands største managere - Brian Clough og Sir Alex Ferguson.

34-åringen har foreløpig ikke bestemt seg for når han ønsker å legge opp. De siste sesongene har han slitt med skader, og er for tiden ute av spill i flere måneder på grunn av et brudd i foten. Manchester United ønsker imidlertid å binde kapteinen til klubben som trener allerede nå for unngå å slippe ham til andre klubber, melder Sky Sports.

Keane har en høy stjerne i Manchester United, og har markert seg som en sterk lederfigur ved flere anledninger. Sir Alex Ferguson har innrømmet at han har hatt flere heftige diskusjoner med Keane på treningsfeltet i løpet av årene på Old Trafford.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford