RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Tilbyr Liverpool-stjernene aksjer

Sist oppdatert:
Thailand vil tilby Liverpool-stjernene Michael Owen og Steven Gerrard (bildet) en betydelig aksjepost dersom landet lykkes i sitt forsøk på å kjøpe opp 30 prosent av storklubben.

Det er radiokanalen Business Radio som melder at Thailands sjefsforhander Pongsak Raktapongpaisarn lover de to stjernene 11 prosent av aksjene i det thailandske selskapet som vil stå bak det eventuelle oppkjøpet.

Thailands sportsministerium vil eie 49 prosent av det nystiftede selskapet, mens de resterende 40 prosent av aksjene skal legges ut på salg for Thailands innbyggere.

- Vi vet ennå ikke hvorvidt Owen og Gerrard må kjøpe aksjene selv, eller om de vil få de i gave, sier Danai Ekmahasawadhi, kommentator og eier av Business Radio.

Pongsak, som er visehandelsminister i Thailand, er for tiden i England for å sluttføre forhandlingene med styret i Liverpool.

Det er forventet at styret i den engelske storklubben tar stilling til budet på 800 millioner i løpet av inneværende uke.

- Jeg forventer at vi vil få en avgjørelse i løpet av de neste dagene, sier Thailands statsminister Thaksin Shinawatra til Reuters. Thaksin, milliardæren som ble statsminister i det asiatiske landet, er hovedarkitekten bak planene om oppkjøpet av Premier League-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere