RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Tilskueren utenfor livsfare

Mannen som kollapset med hjerteproblemer under søndagens kamp på Åråsen, er nå utenfor livsfare.

62-åringen falt sammen rett etter kampslutt på Åråsen, og ble sendt til Akershus Universitetssykehus. Der har tilstanden vært alvorlig, men stabil.

- Ikke livstruende
Mandag ettermiddag bedret det seg noe - mannen er nå utenfor livsfare.

- Situasjonen er ikke lenger livstruende, sier informasjonsrådgiver ved sykehuset, Christian Mjelde, til TV 2 Nettavisen.

Mannen behandles nå for hjerteproblemene, men det er ikke avklart om han skal opereres eller nøyaktig hva som skjer videre. Selv om han nå er utenfor livsfare, er situasjonen imidlertid fortsatt alvorlig.

Fjørtoft øyenvitne
Lillestrøms sportssjef, Jan Åge Fjørtoft, ble direkte involvert i søndagens drama. Mannen falt om rett foran LSK-manageren, og Fjørtoft jobbet intenst for å redde livet til mannen, blant annet med å finne frem utstyr og å organisere transporten til sykehuset.

- Jeg er heller ikke viktig i den rollen her, men vil trekke frem det flotte teamarbeidet som ble utført av alle de involverte, spesielt Røde Kors, sa Fjørtoft til TV 2 Nettavisen søndag kveld.

Ansatte i Lillestrøm og i Røde Kors uttaler seg ikke om saken mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere