RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Timor vinner igjen

Sist oppdatert:
Stilfaksen vinner V5-2A uten galopp, mens Timor vinner V5-3B med Åsbjørn Tengsareid.

Klikk her for V5A-forslag. Klikk her for V5B-forslag.

5 Stilfaksen er den hesten som vi nærmest kan anbefale bankerspill på i V5A-2. Han går rundt konkurrentene uten galopp. Dessverre er han ikke pålitelig.

De som garderer tar med høykapable 8 Erga Svarten som mestrer distansen. Toppform hos 11 Gilborken. Kan vinne selv fra to tillegg om favoritten svikter.

I V5-3B er 4 Timor best. Var veldig god i seisrsløpet på Forus tirsdag. Tette starter er ikke noe minus for Øksnevad-hoppa som denne gangen får turbo i sulkyen. Nå sitter nemlig Åsbjørn Tengsareid i sulkyen. Vi tror Timor er helt overlegen.

Vi skjønner folk som spekulerer i Taletta som står 20 meter bedre til vis a vis favoritten. Likevel tror vi hun blir for liten mot bankeren.

Annonse: Grøstad/Lerum i form, sjekk deres tips her!

Øvrige løp:
V5-1A: 1 Ulsrud Tea har vært solid i sine siste to løp og er muligens i ferd med å stabilisere seg. Vi tør derimot ikke stole på henne tross seier fra dødens sist. 1 Månåsens Morten får smyge her. Ikke uteneklig at den formsterke hesten kniver om seieren. Ellers vrimler det av outsidere. Garderer man b ør han gjøre det rikelig.

V5-3A: 4 You Do Kievitshof imponerte etter galopp sist. Vinner trolig i kveld om han unngår galopp. 3 T.T. Dynamic fikk det billig nest sist, men greide ikke å følge opp i hardere konkurranse. Nå er motstanden enklere. Vi tror 9 Global Knockout også kan vinne direkte etter pause. Ser fin ut, men kan samtidig trenge løpet.

Kjøp eksperttips fra Sportsspill her.

V5-4A/V5-1B: 2 Alva tar tet og leder i det lengste. Det er de fleste enig i. Får hun press er hun sårbar. Vi velger derfor å gardere. 5 Myrprins er best på lengre løp, men har såpass kvaliteter at han skal regnes på en sprint i billig selskap. 12 Finalen kommer ut i ny regi. Elsker distansen, men viljen er det så som så med. 6 Særheims Kongen gikk bra sist. Kan slå til i kveld. Vi er ikke fremmed for at hun slår til i nye omgivelser. Kjempestammede 3 Odins Tira vinner ikke på bestilling, men er ikke sjanseløs.

V5-5A/V5-2B: 14 Black Credit var ikke som best sist, mens han feilet gangen før. I debuten holdt han lekestue. Wiig-traveren er meget bra og vi har bra tro på at han vinner. 13 Maksi Winner har kretsen rundt hesten ligget høyt med. Er ikke pålitelig, men tåler å gjøre en del av jobben. Aktuell i feilfri utgave. 9 Stirling er solid. Førstespor på tillegg er et stort minus, men vallaken må på bongen igjen. 10 K.C.Dream er langt bedre enn raden. Vært matchet i hardere lag og er i det minste en luring.

V5-4B: 2 Lovestrong er ubeseiret. Alene på strek siden nr 1 er strøket. Tet hele veien høres sannsynlig ut. En bankerkandidat. 4 Lucky Hillman er god nok feilfritt. Har fart i massevis. Vi vet kretsen rundt hesten har forventninger til denne unghesten. 7 Neon er sterk. Treffer han fra start kan han tidlig være med i der fremme. Da stiger sjansene. Han holdt farten fint sist. 3 C.C. Irre Star var positiv i debuten.Med rett løp kan han atter kjempe der fremme. 11 Ocean Laser seiret sist. Med klaff kan han vinne.

V5-5B: 4 Support Her var god i lunsj på Jarlsberg i Grand Prix-uka. Feilet sist. Uten galopp må dette være snakk om en bra mulighet. 7 Valnes Alice får mye spill. Er den beste hesten og har deltatt i sterkere konkurranse. To tillegg er uansett krevende. 2 Nicoline Fønix vet vi treneren er tilfreds med om dagen etter pause.


Tast her for V5A-forslag. Ønsker du forslag i V5B trykk her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere