Gå til sidens hovedinnhold

- Ting går i riktig retning før OL

Tora Berger gikk seg opp til andreplass på jaktstarten.

Tora Berger gikk ut som nummer fem på søndagens jaktstart i skiskyting i Ruhpolding. Berger pådro seg en strafferunde på første skyting, men leverte deretter tre perfekte serier og gikk seg opp til en andreplass.

Tsjekkiske Gabriela Soukalova vant jaktstarten, 9,7 sekunder foran Berger.

- En herlig bekreftelse på at ting går i riktig retning før OL, sier Andreas Stabrun Smith da Berger gikk over mållinjen.

- Det gikk brukbart i dag også. Godt at skytinga fungerer igjen. Den ene bommen var unødvendig. Jeg ble litt småstresset etter den, men det gikk jo bra. Skiene kunne vært bedre, men det var helt greit, sier Berger til NRK.

Tiril Eckhoff gikk seg opp til en syvendeplass og det så ut til at hun ville klare en feilfri skyting på jaktstarten, men hun bommet én gang på siste skyting.

- Jeg var offensiv og tenkte på mitt løp. Litt synd at jeg bommet på slutten, men det ble 19 treff. Det er ikke hver dag man gjør det, sier Eckhoff til NRK.

Ann Kristin Flatland sto over søndagens jaktstart, fordi hun ønsket å spare krefter, ifølge NRK. Hun endte på 12.-plass på fredagens 15 kilometer normaldistanse.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken