RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SPORTSDIREKTØR: Bjarne Riis forblir sportsdirektør i Tinkoff Saxo.
SPORTSDIREKTØR: Bjarne Riis forblir sportsdirektør i Tinkoff Saxo. Foto: Javier Soriano (Afp)

Tinkoff-Saxo: - Riis er ikke suspendert

Sist oppdatert:
Sykkellaget avfeier ryktene om sportdirektørens utestengelse.

Tinkoff-Saxo bekrefter at sportsdirektør Bjarne Riis ikke har jobbet aktivt for sykkellaget de siste dagene, men tilbakeviser at han er utestengt.

Det var den danske avisen BT som mandag meldte at Riis hadde blitt suspendert av den russiske lageieren Oleg Tinkoff på grunn av svake resultater.

- Som følge av rykter og spekulasjoner omtalt i danske og internasjonale medier, vil Tinkoff-Saxo gjerne opplyse om at Bjarne Riis ikke har vært aktivt involvert i lagets aktiviteter siden sist sømdag. Han er ikke suspendert på grunn av manglende resultater eller av økonomiske årsaker, meddeler Tinkoff-Saxo i en pressemelding.

Videre står det at laget «har full tillit til sin tekniske og sportslige stab, rytterne og øvrige medarbeidere». Verken Oleg Tinkoff eller administrerende direktør Stefano Feltrin står oppført som avsender.

- Ingen endelig og formel beslutning er tatt i forhold til noen av medlemmene i staben. Hvis det blir tatt en, blir det gjort kjent. Inntil da gir laget ingen ytterligere kommentarer i saken, skriver Tinkoff-Saxo.

Det var Riis som opprettet det danskbaserte sykkellaget, som i 2013 ble overtatt av Tinkoff. Spekulasjonene rundt danskens framtid blusset opp da han ikke var til stede under klassikeren Milano-Sanremo søndag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere