RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tipp Bassos Europacomeback

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Ivan Basso skal sykle Trofeo Laigueglia. Tør du tippe hvordan det går?

Den europeiske sykkelsesongen fortsetter med lørdagens Trofeo Laiguelia. Det samme gjør procycling.nos sykkelkonkurranse.

Fjorårets vinner av Giro d’Italia, Ivan Basso, sesongdebuterer på europeisk jord i rittet. Veteranen har fått en solid gjennomkjøring i Tour de San Luis (Argentina), og ser nå fram mot å sykle i Europa.

- Varmen fra de italienske tilskuerne er alltid fantastisk, forteller Basso ifølge cyclingnews.com.

- Vår-rittene nærmer seg, derfor blir Trofeo Laiguegila et viktig skritt for meg. Jeg kommer rett fra to ukers trening i fjellene, derfor trenger jeg litt tid for å få alt ut av treningen.

Besøk vårt forum!

Liquigas stiller med et ungt, og meget sterkt, lag i det tradisjonsrike italienske rittet. Blant annet er kometen Peter Sagan på plass, det samme er lovende Mauro Finetto, som etter sjetteplassen i Giro Di Lombardia (2008), har slitt litt med å prestere.

- Jeg klør etter å komme tilbake i konkurranse, etter at jeg nå har lagt grunnlaget for forberedelsene mine. Jeg kan konsentrere meg om spesifikk trening for å øke styrken min, og trykket i pedalene. Derfor kan man si at Trofeo Laigueglia kommer til rett tid, avslutter Basso.

Fristen for å levere inn lag er lørdagen klokken 11:00. Du kan gjøre det i vårt forum!

Følgende ryttere stiller for Liqugias: Ivan Basso, Damiano Caruso, Mauro Finetto, Maciej Paterski, Simone Ponzi, Peter Sagan, Cristiano Salerno og Cameron Wurf.

HTML EMBED

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg procycling.no på Facebook og Twitter!

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere