RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tippekupong på en mandag

Foto: Fredrik Varfjell / SCANPIX
Sist oppdatert:
Tippeliga, Adeccoliga og 1,5 millioner i bonuspotten. Her er tippetipsene for 2. pinsedag.

Sportspills meny 2. pinsedag:
Oddstips 1: Tromsø slår tilbake
Oddstips 2: Kongsvinger tilbake på vinnersporet

Tippetips: Helnorsk tippekupong mandag

V65 Bollnäs: Sverige hviler ikke
Trav Leangen: Frakast på direkten?
Trav Drammen: Macho lever opp til navnet

Det er pinse og søndagskupongen flyttes til mandag 2. pinsedag. Klubbene i Tippeligaen og Adeccoligaen er inne i en heftig periode, der skader og karantener har preget flere av lagene. Dog har resultatene vært omtrent som man kunne forvente. Nå venter siste runde før EM-pausen.

Bonuspotten er oppe i 1.500.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

1. Hønefoss BK - Molde
Hønefoss sikret et imponerende poeng i Haugesund forrige runde, på en bane de fleste andre taper. Høy innsats og tette markeringer i forsvar holdt Haugesund fra å score mer enn den ene gangen de klarte, og i det 90. minutt var Mendy og Riku Riski frempå i beste Chelsea-stil og ordnet 1-1 på Hønefoss sin eneste målsjanse i kampen. Det står respekt av Hønefoss sin 6. plass og 4-5-2 totalt. De har sluppet inn bare 8 mål, færrest av alle. Mye hardt arbeid ligger bak. 2-2-1 på hjemmebane hittil.

Sigurdsson (f) er suspendert etter rødt kort (2 gule) sist. Kaaland (m) måtte ut med hodeskade sist og må trolig stå over her. Det er også grunn til å tro at Vegar Gjermunstad og Roope Riski fortsatt er skadet.

Molde var gode hjemme mot Tromsø, men det var Tromsø som scoret først. Likevel vant Molde kampen fullt fortjent, det ble 3-2 og det kunne blitt mer. Molde har nå 5-0-0 på sine fem siste, og det ser ut som Solskjær forblir trener. Spillemessig er de i våre øyne helt i toppklasse i Tippeligaen, og de er bedre nå enn i begynnelsen av sesongen. De tre første bortekampene ble tapt, mot Haugesund, Viking og Sogndal, mens man nå har vunnet borte mot både Stabæk og Sandnes Ulf. I dag settes mannskapet på en meget tøff prøve, de møter et lag der innsats og lagarbeid står høyt.

Emmanuel Ekpo mister trolig hele vårsesongen grunnet beinbrudd. Børre Steenslid er fortsatt uaktuell. Også Daniel Berg Hestad sto over sist. Vi forventer noe lignende i dag.

Dette blir tøft for Molde, men spillemessig er de så gode, og bedre enn Hønefoss i det offensive, at vi tror de tar poeng. Enkelt blir det ikke, men vi markerer UB i kamp 1.

2. Odd - Vålerenga
Kampen er utsatt og tippetegnet trekkes. Folkerekka viser 47-28-25 når dette skrives. HUB i kamp 2.

3. Sandnes Ulf - Haugesund
På onsdag dro Sandnes Ulf til Sogndal uten Høiland, Skjølsvik, Andersen og Westlye og kom seg unna med 0-0 og ett poeng i en middels spennende kamp. De klarer seg godt, opprykkerne fra Sandnes, og har ikke tapt mer enn 3 av de 11 første. (Tap mot Molde, Tromsø og Brann). Hjemme i Sandnes står de med 2-3-1 totalt og skaper som regel mye mer enn de gjorde i Sogndal.

Målvakt Bo Andersen er ilagt to kampers karantene for episoden mot Odd, og soner kamp to av to her. Falch fortsetter i mål. Tommy Høiland meldes ute i seks til åtte uker. Også Andreas Westly (lyske) kan være ute igjen, mens Skjølsvik returnerer fra suspensjon.

Haugesund har Tippeligaens målfarligste spisspar og Djurdjic og Søderlund. Hjemme mot Hønefoss forrige runde var det Sema som sto for Haugesunds eneste mål, i en kamp der mostander Hønefoss scoret på sin eneste sjanse og stakk av med ett poeng. Men som Djurdjic sier til klubbens nettside, de møter et svært kompakt og hardtarbeidende forsvar og selv Haugesund klarer ikke vinne alle fotballkamper. Men Haugesund er blitt veldig gode til å ikke tape. 5-5-0 på de ti siste er sterkt, og 2-3-1 på bortebane er best i ligaen, sammen med Hønefoss. Hvem hadde sett for seg Haugesund og Hønefoss toppe bortetabellen etter 11 runder?

Fevang (m) er suspendert for tre gule kort. Andreassen (m) måtte ut med skade forrige runde og er ut til august, dessverre. Nygaard (m) sto over mot Hønefoss sist etter skade runde før, han satt på benken hele kampen. Her kan han være tilbake på banen. Michael Haukås, Chris Pozniak og Eirik Mæland var skadet sist og hvertfall Haukås er ute igjen, hører vi.

To sympatiske lag møtes til det de kaller "Slaget om Rogaland". Her er det flere målfarlige typer på banen. At vi får scoringer i en kamp med Saaliti, Skjølsvik, Søderlund og Djurdjic i aksjon, må være svært sannsynlig. Men hvem vinner? Ikke lett å si, vi tror mest på uavgjort i form av 2-2 eller 3-3, men ren U blir for dristig. Vi prøver UB i kamp 3 på bortelagets gode form.

4. Stabæk - Lillestrøm
Stabæk har 0-1-9 på sine ti første og kommer fra ni strake tap når de skal prøve å ta poeng mot Lillestrøm. Hjemme mot Haugesund viste Stabæk spillemessig fremgang til tross for tap 0-2. Borte mot Viking sist onsdag ble Stabæk tidvis overkjørt, men holdt 0-0 til det gjensto 3 minutter. Vi øynet på forhånd mulighetene for en liten overraskelse mot Viking, men Stabæk var igjen langt unna spillemessig, selv om de nesten klarte å tyne til seg et 0-0-resultat på grunn av sin gode målvakt. Nå blir spørsmålet om de kan heve seg et lite hakk og spille jevnt med Lillestrøm på Nadderud.

Eiriksson (f) måtte ut med skade mot Viking, og er så vidt vi vet eneste mulige skadefravær i dag. Stabæk har stilt likt lag i sine to siste.

Lillestrøm skapte bortimot ingenting mot Sogndal, men vant likevel 1-0 på en sen scoring, og vi forventet bedre takter hjemme mot Aalesund. Men det fikk vi ikke se, Lillestrøm skapte fint lite og kampen endte 0-0. Dette er lavmål og synd for Tippeligaen. Poengmessig er nok Lillestrøm likevel godt fornøyd med 2-1-0 på sine tre siste. De vant bortekampen mot Viking, da var de gode. Det er bare så vanskelig å spå når dette laget for spillet til å stemme, og bunn-nivået er dessverre lavt.

Joakim Osvold debuterte for LSK forrige runde. Fire andre juniorer har trent med A-laget denne uken. Kippe og Toindouba var tilbake fra suspensjoner. Ellers: Fredrik Gulbrandsen blir neppe klar og Arild Sundgot er ute på ubestemt tid. Sist torsdag var også Petter Vaagan Moen fortsatt skadet, og Steinar Pedersen og Stian Ringstad måtte stå over med mindre skader. De to sistnevnte er trolig tilbake nå.

Lillestrøm kan ha fryktelig tungt for å finne veien til mål, og vi tør absolutt ikke utelukke 0-0 her. Faktisk er 0-0 et sannsynlig resultat i våre øyne, selv om mange forventer at Lillestrøm ikke skal være noe dårligere enn resten av ligaen og slå bunnproppen. Vi tror det kan bli tungt for de gule, mens hjemmelaget vil være fornøyd med ett poeng, dessverre. UB i kamp 4.

5. Tromsø - Brann
Tromsø var farlig frempå i bortekampen mot Molde, og de tok også ledelsen ved Ondrasek. Men som vanlig klarte ikke Tromsø vinne på bortebane, et velspillende Molde spilte seg til flere og flere sjanser og vant til slutt 3-2. Remi Johansen scoret TILs andre på frispark. På hjemmebane er Tromsø bortimot uslåelige, og ydmyket Viking med 5-1 i forrige opptreden på Alfheim. Tromsø har 5-1-0 hjemme, 15-3 i målforskjell. Poeng-tapet kom med 0-0 mot Hønefoss.

Kara (m) var tilbake fra suspensjon sist, men røk rett ut igjen med rødt kort mot Molde og nå får han seg en ny pause. På skadefronten vet vi at Marcus Sahlman og Thomas Kind Bendiksen var ute sist, og det har ikke lykkes oss å få bekreftet om de er med eller ikke her. Uansett kan Tromsø stille et sterkt lag, dog uten Kara.

Brann slo Fredrikstad 2-0 i bergen sist onsdag, og er i brukbar form med tre seire på sine fire siste. De har også slått Lillestrøm og Sogndal, mens det ble tap 0-2 i Ålesund. På bortebane har Brann ofte slitt og de står med 1-0-4 på fem bortekamper.

Rudolph Austin er tilbake fra karantene og går antagelig rett inn i startoppstillingen. Erdin Demir spilte for Brann 2 forrige uke og er meldt klar til Tromsø-kampen. Tomas Sokolowski og Piotr Lecejiewski begge ute til over EM-pausen. Mot Fredrikstad kom Hassan El Fakiri inn for Christian Kalvenes på venstreback, Zsolt Korcsmár kom inn i midtforsvaret for Lars Grorud og Erik Mjelde erstattet Rodolph Austin. Russegutten Kristoffer Barmen var syk, men er på bedringens vei. Nå spøker det likevel for hans deltagelse, da han må rekke en eksamen i Bergen tirsdag morgen. Her er det et par løse tråder og som man skjønner må trener Skarsfjord gjøre enkelte endringer, men han har flere kort å spille på nå enn forrige runde.

Det er etter hvert vanskelig å tippe mot Tromsø på hjemmebane. De var gode i Molde uten å få betalt, og går det som det pleier så slår de tilbake på hjemmebane i dag. Brann har ikke vist noe på bortebane som gir oss tro på at de tar poeng i Tromsø, selv med Austin tilbake. H i kamp 5.

6. Bryne - Ullensaker/Kisa
Bryne er oppe rundt midten av tabellen etter 3-1 hjemme mot Bærum og 1-0 borte mot Hødd i de to siste. Disse to er bunnlagene i ligaen og Bryne var i våre øyne en kandidat til å surre det til og miste poeng mot disse, men det skjedde ikke. Trener Tommy Bergersen kan puste lettet ut. Nå venter opprykker og ligaleder Ull/Kisa, som har vært en av de store, positive overraskelsene til nå.

Bergersen manglet Henning Romslo, Øyvind Braaten, Kim Robert Nyborg og Tommy Eide Møster på Høddvoll for en uke siden, mens Esben Ertzeid var tilbake, på benken. Siste rapport fra Bryne er at Romslo er tilbake for fullt, men dessverre så har Vetle Gulowsen tråkket over på trening kan muligens ikke spille mot Ull/Kisa.

Ull/Kisa og trener Arne Erlandsen inntok tabelltoppen etter 2-1 hjemme mot Tromsdalen den 22. mai. Moen Hansen og Andresen sørget for 2-0-ledelse etter bare 25 minutter, og TUILs scoring var et trøstemål i det 91. minutt. Ull/Kisa topper tabellen fullt fortjent, samtidig som det er lett å peke på at de har møtt mange av de antatt svakeste lagene hittil. Ull/Kisa har 6-0-2 totalt, der tapene er kommet for Ranheim (0-3) og Glimt (0-3).

Kristian Flittie Onstad (f) og Petter Severeide (f) returnerer fra suspensjon og Erlandsen antagelig kan stille sin faste forsvarsrekke igjen. Det skal sies at erstatterne sist, Nordnes og Jansen gjorde en kjempeinnsats, så hvem Erlnadsen gir sjansen her er ikke helt gitt. Simen Kind Mikalsen ble derimot ikke klar fra skade slik man håpet.

Selv om Ull/Kisa er topplaget for tiden, og selv om vi vet at Erlandsen er god til å nullstille spillerne før hver kamp, tror vi dette blir tungt for bortelaget. Bryne har som vanlig variert, men har 2-1-1 hjemme og de skal på en normal dag spille jevnt med Ull/Kisa, kanskje også kunne avgjøre en antatt jevn kamp. HU i kamp 6.

7. HamKam - Mjøndalen
HamKam gjorde jobben i Sandvika og vant 2-1 borte mot Bærum. Dette kom etter 0-0 mot Glimt og 1-1 mot Ranheim, begge sterke lag. Etter tre strake tap har HamKam 3-2-0 på sine fem siste og har spilt seg opp på øvre halvdel. På sitt beste er laget sterke nok til å slå de aller fleste i ligaen. Lehne Olsen og Nedrebø scoret sist, førstnevnte kunnet godt scoret både to og tre. Han får garantert nye muligheter i dag.

Tore Andreas Gundersen returnerer fra suspensjon. Truls Jevne Hagen kom seg etter en liten smell og spilte fra start forrige runde. Det ser bra ut for trener Vegard Skogheim i dag.

Mjøndalen spilte en meget god kamp hjemme mot Start forrige helg og vant 3-0 på sin nye stadion, og på onsdag spilte de den utsatte kampen mot Bærum og vant den også, 2-1. Dermed ser det plutselig ikke så ille ut for Bruntrøyene, som er oppe på 6. plass med en god porsjon selvtillit. På bortebane har de imidlertid ikke lykkes siden 1-0 i Finnmarkshallen i premieren, det har blitt tap for Ull/Kisa, Tromsdalen og Sarpsborg 08.

Bernstein er tilbake i forsvaret. Idris (m) returnerer fra suspensjon. Få endringer ventes.

HamKam er i form og på hjemmebane skal de klare å knipe seieren. Mjøndalen viser også form for tiden, men de brune har tyngre for å styre spillet på bortebane. H i kamp 7.

8. Kongsvinger - Notodden
Formtabellen er dyster lesing for Konsvinger: 0-0-5 og en målforskjell på 0-13. Til tross for seier i sesongens tre første kamper, ligger Tom Nordlies mannskap på nedrykk. Har man møtt veldig tøff motstand i de fem siste? Ja delvis, HamKam, Sandefjord, Start, Strømmen og Ranheim er gode lag. Men problemet må stikke dypere. Det noe alvorlig feil nå man ikke scorer mål i fem kamper på rad, og ryker 0-7 borte for Ranheim, slik tilfellet var forrige helg. Kongsvinger henger faktisk godt med i 1. omgng og produserer sjanser, men når det ikke går veien faller man fullstendig av lasset, ingen tar ansvar og det gjøres juniorfeil i forsvar i 2. omgang. Totalt nedtur, nå må Nordlie snu dette.

Tuelo Johannesen gikk av bane med skade forige runde, men kan være tilbake her. Lite nye skader. Hjemmelagets problemer handler uansett ikke om skader, men om å snu motgang til medgang. Mulig at Nordlie føler seg forpliktet til å gjøre noen grep nå som scoringene har uteblitt.

Notodden er ligaens svakeste bortelag. 0-0-4 og en målscore på 0-11 er fasit etter bortekamper mot Ull/Kisa, Tromsdalen, HamKam og Start. Notodden tar poengene sine hjemme.

NFK forteller på sin nettside: Andreas Granerud er tilbake fra suspensjon. Nuno Marques, Christian Bjerke, Bardh Shala og Klas Tømmer Ufs er fortsatt ute. Veldig positivt at Paal Christian Alsaker endelig er på vei tilbake. NFK drar til Kongsvinger med denne troppen:

Anders Larsen, Bjørn Håkon Semb Erlend Helgerud, Lars Lien, Kristian Jahr, Tor Omar Sande, Andreas Granerud, Borgar Velta, Paal Christian Alsaker, Steffen Jenssen, Einar Lundefaret, Marius Enger, Tarjei Dale, Alexander Nynes, Jan Tore Amundsen, Håvard Kleven, Martin Holmen og Øystein Aksnes.

Dette er Kongsvingers og Tom Nordlies store sjanse. Denne må de vinne, ellers må det nesten skje store, sportslige endringer. Kongsvinger har startet godt i flere av den siste tidens tap, og slår de ikke Notodden på Gjemselund, har de strengt tatt lite i Adeccoligaen å gjøre. Vi tror hjemmelaget tar sin første seier på seks forsøk. H i kamp 8.

9. Sandefjord - Alta
Sandefjord har virkelig fått slite i bortekampene sine den siste tiden. Forrige helg ble det tap 0-4 i Bodø, etter at man røk 0-3 på Notodden før det. Sandefjord var svært lite heldig ved begge anledninger, men av en eller annen grunn har mostanderne deres lykkes med alt de prøver på, Sandefjord har ikke fått til noe som helst. Men hjemme på Komplett.no Arena har det gått mye bedre, her er Kongsvinger slått 1-0 og Ranheim slått meget overbevisende 3-0 i de to siste.

Fra klubbens hjemmeside: "Peter Magnusson er kvitt sin strekkskade og friskmeldes til mandagens kamp mot Alta. Det samme er tilfellet med Victor Demba Bindia. Han forlot banen etter en smelli hodet mot Notodden og har nå stått over to kamper." Trener Arne Sandstø mangler fortsatt Alexander Gabrielsen, Ørjan Røyrane og Kenneth Dokken.

Alta har kun 5-0-seieren over Hødd å vise til etter 8 spilte. Med 1-3-4 totalt er de nede på nedrykk. Poeng på bortebane har kommet med 1-1 mot Bryne og 1-1 mot Tromsdalen.

Sega Ngom, Christian Gauseth og Eirik Erlandsen var og er ute. Jacob Nilsson er tilbake etter sykdom, Samuel Dirscher og Rune Ertsås var også tilbake sist, på benken.

Fire innbyrdes på dagens bane har alle endt med hjemmeseier. 7-1, 2-0, 2-1 og 3-1 har Sandefjord vunnet.

Selv om Alta klarte poeng i Tromsdalen og på Jæren, har vi liten tro på dem her. Laget er ikke det aller sterkeste denne sesongen, og Sandefjord skal være et par hakk bedre i spill og ferdigheter. H i kamp 9.

10. Sarpsborg 08 - Bærum
Sarpsborg har meldt seg på i toppen med 4-1-0 på sine fem siste. Laget er i våre og mange andres øyne blant de aller beste i Adeccoligaen, og etter en litt variabel start ser det nå meget lovende ut. På hjemmebane har Sarpsborg 1-2-1 etter 4-4 mot Start, 1-2 mot Kongsvinger mens Kongsvinger var gode, 2-2 mot Ranheim og 3-1 mot Mjøndalen. Dette er tøff motstand, i dag blir det antagelig mye enklere og mer et spørsmål om å ikke undervurdere motstander og holde innsatsen oppe.

Magnar Ødegaard, Tobias Henanger, Glenn Roberts og Michael Røn er ute, melder klubben på sin nettside. Dette er troppen:

Haraldur Björnsson, Frode Larsen, Claes Jørgensen, Berat Jusufi, Kjetil Berge, Ole Heieren Hansen, Alvaro Baigorri, Morten Giæver, Mehmed Divanovic, Erik Jonvik, Nicolay Solberg, Mathias Engebretsen, Tom Erik Breive, Stanley Ihugba, Martin Wiig, Øyvind Hoås, Mohamed Elyounoussi.

Bærum har vist seg å være akkurat ikke gode nok til å vinne kamper på dette nivået. De blir ikke slaktet, men taper de jevne kampene med ett eller to mål. De har ennå ikke vunnet. 0-2-5 totalt, der poengene kom å de to første spilte, 3-3 hjemme mot Glimt og 3-3 i Alta. Bærum har scoret, men også sluppet inn to eller tre mål i samtlige kamper hittil. Der har vi mye av problemet.

Thomas Finstad har vært ute for Bærum en stund, mens Sanne er tilbake fra suspensjon. Hjulstad (k) er ute med en hjernerystelse som gjør at han ikke spiller før etter ferien.

Noe annet enn hjemmeseier vil være en bombe. Vi forventer scoringer og et resultat i størrelsesorden 4-1 til Sarspborg. H i kamp 10.

11. Strømmen - Ranheim
Strømmen er ikke mer enn ett poeng over nedrykk etter tap i tre av de fire siste. Seieren kom på dagens bane med 1-0 over Kongsvinger, mens det har blitt tap borte for Notodden og Start, og på hjemmebane 0-2 for gode Sarpsborg. I dag venter nok en tøff motstander. Strømmen var med på notene på Notodden sist, men gjorde et par svake vurderinger i forsvar og fikk feilaktig annulert en scoring. Når de måtte avslutte kampen med 10 mann ble det for vanskelig i en kamp der man med litt hell kunne tatt poeng.

Yabre er suspendert etter rødt kort forrige runde. Armin Sistek (a) sto over sist med en kneskade og Gøran van den Burgt sliter med en leggskade. "Tvilsomt om noen av disse spiller mer før ferien", skriver Strømmen på sin nettside. Dette er spillere som vil savnes.

Ranheim ledet 1-0 til pause hjemme mot Kongsvinger forrige runde, etter en jevn omgang. Ranheim fikk det etterhvert overraskende enkelt og vant 7-0 i en kamp der de scoret effektivt. Forrige bortekamp derimot, var Ranheim slett ikke effektive og røk på sesongens første tap, 0-3 i Sandefjord. Uavgjort mot Start, Sarpsborg og HamKam i rundene før. Dette gir 4. plass og 4-3-1 totalt for et Ranheim-lag som ser skummelt gode ut i år.

Bare langtidsskadde Kråkmo var ute sist og trener Bjørkan kan antagelig stille bortimot toppet igjen.

Her er vi usikre. Strømmen kan vinne dette hvis alt klaffer. Ranheim får det på ingen måte like enkelt som i 2. omgang mot Kongsvinger. Samtidig er Ranheim så gode for tiden at vi ikke tør å utelukke borteseieren. HB i kamp 11.

12. Tromsdalen - Hødd
Tomsdalen tapte 1-2 bort for Ull/Kisa tirsdag forrige uke. Alt i alt et fortjent tap, der Eirik Bertheussen noterte seg for TUILs scoring, som dessverre kom for sent til at det ble spennende. Oppe i nord har TUIL 2-1-1, bare Ranheim har stukket av med full pott herfra. Notodden og Mjøndalen har tapt, mens Alta klarte 1-1. Når bunnlaget Hødd kommer på besøk, er hjemmeseier et krav. Dette er en av kampene TUIL skal vinne for å unngå nedrykk.

Trener Gaute Ugelstad Helstrup har sluppet unna de verste skade- og karanteneproblemene i det siste, og det ser ut som han kan stille rimelig likt lag for tredje gang på rad.

Hødd er ille ute etter at de tapte nøkkelkampen hjemme mot Bryne. Dette var deres fjerde strake tap og de ligger langt nede etter 1-0-6 på de syv første. Ingen scorer færre enn Hødd, ingen har sluppet inn mer. Ifølge rapporter og det vi har sett, har ikke Hødd vært så langt unna flere poeng, men de er et lag i motgang som må jobbe hardt for at lykken skal snu.

Trener Lars Arne Nilsen manglet Victor Grodås sist, men Michael Karlsen var tilbake, på benken. Det ser lyst ut på mannskapsfronten.

Disse lagene skal være jevne, men vi tror hjemmebanefordelen blir avgjørende og at uflaksen fortsetter for Hødd. H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion, et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

Tipping Søndag, frist: 28.05.2012 17:55
1. Hønefoss BK - Molde U B
2. Odd - Vålerenga H U B
3. Sandnes Ulf - Haugesund U B
4. Stabæk - Lillestrøm U B
5. Tromsø - Brann H
6. Bryne - Ullensaker/Kisa H U
7. HamKam - Mjøndalen H
8. Kongsvinger - Notodden H
9. Sandefjord - Alta H
10. Sarpsborg 08 - Bærum H
11. Strømmen - Ranheim H B
12. Tromsdalen - Hødd H

-

486-rekker:

Tipping Søndag, frist: 28.05.2012 17:55
1. Hønefoss BK - Molde H U B
2. Odd - Vålerenga H U B
3. Sandnes Ulf - Haugesund H U B
4. Stabæk - Lillestrøm H U B
5. Tromsø - Brann H
6. Bryne - Ullensaker/Kisa H U
7. HamKam - Mjøndalen H
8. Kongsvinger - Notodden H
9. Sandefjord - Alta H
10. Sarpsborg 08 - Bærum H
11. Strømmen - Ranheim H U B
12. Tromsdalen - Hødd H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere