RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tippeligaens dårligste lag

Sist oppdatert:
Mandag presenterte vi årets lag i Tippeligaen. I dag presenterer vi de elleve spillerne som kom dårligst ut på TV 2 Nettavisens spillerbørs.

Ikke alle har vært like overbevisende i årets tippeliga, og spesielt Viking-spillerne har skuffet stort.

Det viser seg også tydelig på TV 2 Nettavisens spillerbørs. Fire Viking-spillere får plass blant de elleve spillerne med lavest poenggjennomsnitt. I tillegg er Tom Sanne med, som spilte halve sesongen for siddisene før han dro til Brann.

Vi har bare tatt med spillere som har spilt to tredjedeler av kampene denne sesongen. Det vil si at de må ha minst 18 kamper på banen.

SKREKKENS LAG:

Keeper: Tor Egil Horn, Bodø/Glimt
Var i landslagsdiskusjon før sesongen, men et par vaklende opptredener tok all selvtillit fra burvokteren. Den største nedturen kom da han måtte plukke tre baller ut av nettet mot Fredrikstad. Da ble han belønnet med en 2er på børsen.
Gjennomsnittskarakter: 4,38

Høyre back: Jørgen Tengesdal, Viking
Ble omskolert fra spiss til høyreback da skadesituasjonen ble prekær i Viking-forsvaret. Noen stor suksess kan det vel knapt kalles. Bare en spiller hadde lavere poengsnitt i Tippeligaen.
Gjennomsnittskarakter: 3,61

Midtstopper: Bjørn Dahl, Viking
Spilte mest høyreback, men vikarierte mye i midtforsvaret da Brede Hangeland var skadet. Var også i landslagsbildet i vinter, men skader og dårlig form har ført ham langt bort fra Åge Hareides planer.
Gjennomsnittskarakter: 3,95

Midtstopper: Pål Steffen Andresen, Lillestrøm
Skulle erstatte Torgeir Bjarmann i Lillestrøms midtforsvar og etter en god start, falt han sammen på linje med resten av Lillestrøm. Har stort sett fått 4ere og 5ere på børsen hele sesongen.
Gjennomsnittskarakter: 4,17

Venstre back: Håvard Halvorsen, Bodø/Glimt
Var Bodø/Glimts svakeste spiller forrige sesong og fulgte opp denne sesongen. Har til tider virket veldig usikker på Glimts venstreback, noe som igjen har ført til dårlige karakterer på spillerbørsene.
Gjennomsnittskarakter: 3,63

Midtbane: Tom Sanne, Viking/Brann
Tippeligaens dårligste spiller i 2004 ifølge TV 2 Nettavisens spillerbørs. Fikk karakter i elleve kamper for Viking før han dro til Bergen og Brann. Har scoret lavt hele veien. Karakteren 5 for Viking mot Molde er hans beste denne sesongen. Han har også fått to 2ere.
Gjennomsnittskarakter: 3,50

Midtbane: Helge Haugen, Brann
Har vært det anonyme innslaget på Branns lag. Har ikke de store offensive bidragene, noe som ofte gjør ham usynlig. Jobber og sliter, men har ikke alltid like stor presisjon i pasningene sine.
Gjennomsnittskarakter: 4,04

Midtbane: Trygve Nygaard, Viking
Har blitt flyttet rundt på Vikings lag. Har spilt back, midtstopper og ulike steder på midtbanen denne sesongen. Det har ikke kommet bra ut for 29-åringen.
Gjennomsnittskarakter: 4,00

Midtbane: Tommy Øren, Sogndal
Var en gang landets største talent, men mange skader har satt Sogndal-spilleren langt tilbake. Har ikke imponert i det hele tatt denne sesongen.
Gjennomsnittskarakter: 3,83

Spiss: Thomas Finstad, Stabæk
Ble Stabæks toppscorer med tre mål. Det sier alt om hvordan spissene til bærumslaget har fungert denne sesongen. Er den som har fått flest sjanser på laget, men uten å imponere.
Gjennomsnittskarakter: 3,89

Spiss: Erik Nevland, Viking
Mange tippet Erik Nevland som toppscorer i årets Tippeliga før sesongen. Slik gikk det ikke. Bare seks ganger tegnet han seg på scoringslisten og har vært selve symbolet på Vikings nedtur denne sesongen. Ble vraket i sin siste kamp i Viking-drakten.
Gjennomsnittskarakter: 3,91

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere