RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hvis andre lag tenker som oss, vil norsk fotball få et løft

Sist oppdatert:
Dag-Eilev Fagermo mener andre lag i Norge bør gjøre som Odd.

- Vi er i ferd med å bygge klubben til å bli en storklubb. Vi hadde over 8000 tilskuere på første hjemmekamp mot Stabæk. Vi har en fantastisk stadion. Vi har fått orden på økonomien. Vi er veldig gode og best i Norge på spillerutvikling. Summen av disse tingene gjør at vi kan være med over tid, sier Dag-Eilev Fagermo til Tippemagasinet.

Og Odd-treneren har rett.

For etter bronsemedaljen i fjor skal Odd ta nye steg i 2015. Med ti poeng på de fire første kampene virker det som at Skiens-laget kommer til å kjempe i toppen også i år.

Oppskriften til suksessen forklarer Fagermo slik:

- Det som er Odds forse, og som må være Odds forse er kunnskap og kontinuitet. Vi har kontinuitet og vi har et høyt kunnskapsnivå på hvordan Tippeligaen er og hvordan du skal utvikle spillere ditt, sier Odd-treneren.

Med blant annet Sondre Rossbach, Thomas Grøøgaard og Fredrik Oldrup Jensen som sentrale brikker i årets lag, mener Fagermo at andre lag kan lære av Odd.

- Det er alfa omega for norsk fotball. Ikke bare for Odd, men jeg mener alle lag bør tenke som Odd. Hvis hvert topplag i sitt fylke og nærområde tar tak og jobber med det så vil norsk fotball få et løft, sier Fagermo.

PS! Programmet ble spilt inn før Harald Aabrekk sin avgang i Aalesund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere