RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tipsene som kan gi deg 60 mill

Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Sist oppdatert:
Sjekk våre eksperttips før du spiller om lørdagens gigantpott.

Over 60 millioner kroner kan en alenevinner få med seg når det arrangeres Superpott på Åby Travbane lørdag.

Legg merke til at det er dobbel siste indre, noe som gjør det vanskelig og være spiller i denne V75-omgangen.

Her kan du levere V75-tipsene våre (les omtaler under):


V75-7/V5-5
5 Jackal Face kommer ut etter en liten pause, men trener Helena Burman kan fortelle at de har matchet ham mot denne oppgaven, og hesten virker pigg og glad hjemme. Hun kunne ha startet ham i forsøk til Olympiatravet, men lot være da hun ikke vil møte de beste hestene helt ennå med lillebroren til Revenue. De lukter tidlig tetkjenning på vår banker for dagen, da både Rano og Francais Du Gull så å si har signalisert ryggreise. Fra tet så skal Jackal Face ha en meget god mulighet til å vinne finalen for sølvdivisjonen selv om han møter gode 1 Global Money som hadde vært en klar garderingshest fra et helt annet spor. Nå er Goop-traveren avhengig at det løser seg maksimalt for at han skal rekke frem til seier. Nei, dette tror vi Johnny Takter leder rundt om.

Vår rangering V75-7/V5-5: A: 5 B: 1-2-10 C: 7-3-9-6-11-12-4

V75-1
Det lukter tidlig tetkjenning på 4 Merger Blue Chip, da hun normalt får overta av stallvenninnen 1 K.L.M Prelong, og slik Cantab Hall-datteren til Svanstedt har vært i det siste blir hun fryktelig vanskelig å slå. Når 6 Mathilde Trøjborg neppe er i toppform, tror vi at Kung Åke får trylle unna en bit der foran og skal normalt ikke Merger Blue Chip ble speedet ned. Vi leser scenarioet slik – Tet etter 300 m – så rolig en 1000 m – så drar Svanstedt opp tempoet selv siste 600-700 m og vinner kontrollert. Vi klinker til med at vi får rett og lanserer dette som banker nummer to.

Vår rangering V75-1: A: 4 B: 6-1-9 C: 8-2-7-11-5 D: 3-10

Annonse: Grø/Lerums tips til Åby finner du her.

V75-2
4 Quick Razz er en tøffing etter From Above som har utviklet seg meget fint nå i år. Sist var han helt overlegen med proppene igjen selv etter utvending reise. Han er hyggelig fra start, men neppe noe tetbud på direkten, så det blir til at Adielsson eventuelt må kjøre seg til front når det har roet seg. Quick Razz kommer ut skoløs på alle fire og skal regnes med en fin vinnersjanse.

1 Allballakaitoz tapte regelrett for vår favoritt sist, men gjorde et toppløp. Denne gangen kan Åke velge om han vil kjøre i rygg siden det er siste indre. Er uansett sikret et perfekt løp denne gangen, så han må krysses.

5 Mr Pellegrino er en flyvemaskin, men han har ingen fordel av at distansen er 2140 m denne gangen, så han må kjøres på sjanse med rygg i det lengste. Klaffer det med posisjonene for Løvgren-traveren, er han med der fremme.

2 Armani Trot er en annen bra From Above-sønn som har vært heldig med sporet og de siste løpene har han vært meget bra. Blir skoløs på alle fire og er sikret en fin reise fra dette sporet. 9 Fighter Gull gjorde en sterk siste 600-700 m sist og har denne gangen en helt perfekt utgangsposisjon med rygg på startraske hester. Tredje innvendig med åpning inn oppløpet kan dette være jackpotthesten.

Vår rangering V75-2: A: 4 B: 1-5-2-9 C: 7-6-12-10-3 D: 8-11

V75-3/V5-1
10 Wishing Stone blir vår friske favoritt i Olympiatravet med tanke på at det lukter hardt tempo fra start til mål og Svanstedt hadde aldri startet med den lille Conway Hall sønnen hvis han ikke hadde store seiersambisjoner. Ingen speeder som Wishing Stone, men han er avhengig av hardt tempo og litt dra hjelp den siste runden. Blir scenarioet slik tror vi at vår vinner har en fin vinnersjanse.

6 Quarcio Du Chene har vært fantastisk en siste tiden og det er ikke så mye nytt å fortelle om Franskmannen til Goop. Har han en dag der humøret er på topp kjemper han helt klar om seieren selv om det lukter et litt tøft løpsopplegg fra dette sporet.

2 Brioni har vunnet sportrekningen og er nok mye forbedret med løp i kroppen samt rutineløpet (Raja Mirchi vant) alle snakker om. Brioni er fryktelig kjapp fra start, så hvis Løvgren brenner han av fra start, vil han bestemme mye av taktikken selv. Regnes uansett posisjon.

9 Yarrah Boko gjorde et morskt løp på Romme sist, men synes ikke han var helt 100 % i aksjonen. Han var ikke langt unna galopp på den samme plassen i siste sving, men når hesten er friskmeldt er det helt klart at flaggskipet vårt skal regnes helt i toppen.

Vår rangering V75-3/V5-1: A: 10 B: 6-2-9 C: 7-8-4 D: 3-5-1

V75-4/V5-2
2 You Two har jeg fulgt med en del i Sverige, og dette tror undertegnede blir en klassehest på sikt. Fireåringen etter Viking Kronos har virkelig blitt mer voksen i år. Går han feilfritt, er han som oftest med i toppen. You Two er startrask, så han er nok med og kjører om teten, men det er mange startraske i første rekke denne gangen. Tror først og fremst Kihlstrøm kjører litt på sikkerhet, for han vet selv hvor god denne traveren er. Håper han går feilfritt, for da skal vi virkelig få se en god traver, men han møter flere gode.

3 Cantab Sisu er en flyvemaskin som var fryktelig svak i sitt siste løp, men alle som gikk i førstespor den dagen falt gjennom. Kretsen rundt hesten kan fortelle om en hest som virker pigg og kry hjemme og de er sikre på at deres hest bare spinner til tet. 4 Udo`s Oiler meget fin form og dette er en slugger som taper litt fra start, men han tåler å gjøre grovjobben. Må krysses i et felt som er meget bra kvalitetsmessig.

1 Pling Plong tapte knepent for vår favoritt sist, og kanskje velger de å kjøre i rygg denne gangen. Løvgren-hesten er sikret et helt perfekt løp og må krysses.

5 Sem Jafet har kun seks starter bak seg og skal virkelig opp til eksamen denne gangen, men dette er en traver Untersteiner holder meget høyt. Nå har S.J`s Photo-sønnen fått to løp i kroppen etter pause, så han er nok i meget bra form til dette løpet.

Vår rangering V75-4/V5-2:A: 2 B: 3-4-1-5 C: 7-10-8-12 D: 11-6-9

V75-5/V5-3
Meget åpent løp for hoppene, der vi setter 2 Hazelmere friskt først. Denne Gigant Neo-datteren er nemlig meget tøff. Sist ble hun nummer to, men kretsen rundt hesten var ikke fornøyd med henne, og det viser seg at hun hadde en halsinfeksjon samt at hun hang litt på en tøm. Dette skal være fikset på til denne oppgaven, så da er hun helt klart spennende.

15 Noir De Cherie blir favoritt, men det er fryktelig mange hester å runde, og det blir ikke enkelt på en rask Åby-bane. Ganymede-datteren har mer styrke enn hun har fart i kroppen, så jeg tror nok Kaj Widell kommer tidlig i sporene. Må regnes i toppen, men det skal ikke bli mye feil før det er over.

6 Strong Reasons spinner normalt til tet, og da bestemmer Takter selv om han vil sitte foran eller kjøre i rygg. Kretsen rundt hesten mener hun er klart best med ryggløp, og de er optimister. 11 Aloe Vera er en av de bedre i feltet, men blir lite betrodd da hun var svak sist. Kretsen rundt hesten tror det var snakk om en kort brunstperiode som gjorde at hun var svak for dagen. Er interessant denne gangen når hun blir kuskeforsterket til Ulf Ohlsson.

3 Viran Palema har utviklet seg i år, for dette lignet neppe på noen stjerne i fjor. Må med på gardering da hun har sett bra ut i de tre startene i år. 10 Tournesol har stor kapasitet, men hun holder usikker form ifølge treneren. Han kommer til og gi henne et fint løp, så klaffer det maksimalt blir ikke undertegnede overrasket om Daguet Rapide-datteren vinner.

Vår rangering V75-5/V5-3: A: 2 B: 15-6-11-3 C: 10-13-5-8-9 D: 1-4-12-14-7

V75-6/V5-4
9 Global Manhattan trodde undertegnede skulle bli en ny elitehest en stund, men det har skortet litt på utviklingen. Står denne gangen helt perfekt til i et løp det komme til å bli morderisk tempo i, og da er det bare for Kung Åke å dra til i høyretommen siste 500-600 m. Så kan Love You-sønnen hans plukke mange ned oppløpet på Åby. Formen er hvertfall på anmarsj, og han skal ha en fin vinnersjanse.

5 Armando Kievitshof var ute i knalltøft selskap sist og ble som vanlig kjørt fryktelig offensivt av Kolgjini. Da galopperte Ganymede-sønnen som slagen 300-400 m igjen til mål. Så spørs det hvordan hesten har tatt det løpet. Han er rask fra start, men det er mange av de andre bak bilen også. D et betyr at Kolgjini nok må trykke han av, og da kan det bli en litt for kjapp første 1000 m. Regnes i toppen om han ikke har fått en reaksjon etter det siste løpet.

7 Friction er en av mange bra Scarlet Knight-sønner, og sist var han helt outstanding da han danset unna på 11.1/164 0m for Tarzan selv. Denne gangen kommer Kihlstrøm i sulkyen som er et pluss, men distansen er ikke noe pluss selv om han har ingen problemer med det. Det som er det største problemet til Friction, er at han sliter til tider med halsen, og da er han avhengig at kusken ikke drar for mye i ham.

2 Beatles har gjort to meget fine løp etter pause og er nok sterkt forbedret til denne finalen og kommer til start skoløs på alle fire. Er sikret en fin reise fra dette sporet så han er ikke ueffen i seierssammenhengen.

Vår rangering V75-6/V5-4: A: 9 B: 5-7-2 C: 8-4-1-10-6-3-12-11

Annonse: Grø/Lerums tips til Åby finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere