RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdag er det dags

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vi trodde hardt på vår V4-banker sist i ny regi, og hesten gjorde et fint løp til tredje da. Tirsdag tror vi det blir seier på Bergsåker.

Undertegnede har aldri lagt skjul på sin begeistring for Leangen travbane i Trondheim og gevinstene kommer tett der opp. Tolv andelslag gikk inn med seks rette på Leangen mandag i tillegg til det største spilleforslaget på Nettavisen. Ca 30 000 kroner tilbake på hvert av andelslagene og spilleforslaget på Nettavisen og totalt ble det godt litt over 400 000 kroner innspilt på Leangen i kveld. Fin uttelling ble det også for de som spilte det minste V65-forslaget på Nettavisen. Det kostet kun 160 kroner og ga 1698 kroner tilbake.

En ny flott travuke er dermed bra igang og nye høydepunkter venter. Allerede onsdag er det gigantisk kveld på Bjerke med ekstra V75 og en svært tradisjonsrike Axel Jensens minneløp og Europamesterskapet for treåringer som de store høydepunktene. 300 000 kroner venter vinneren i den åpne klassen i Axel Jensen, mens vinneren av hoppeavdelingen får 100 000 kroner. I EM er førstepremien gedigne 500 000 NOK der Glad Hall T., Sir Benjamin og Viking Va Bene skal forsvare de norske fargene. Nettavisen har naturligvis lagt ut en rekke andelslag for salg på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag er det som vanlig hektisk på travfronten med lunsjtrav både her hjemme og i Sverige. Til kvelden er det V65 fra Momarken og V64 fra Axevalla og det er altså flotte muligheter til å vinne penger også i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Robert Bergh er ikke noe ukjent navn i denne spalten i 2013 og Bergsåker-treneren har hatt en glitrende sesong. Per 17. november står hans stallhester med 189 seire og drøye 21,5 mill SEK innkjørt. Bergh selv har kusket 154 vinnere på 593 kjørte løp og gjør sin mest innbringende sesong som kusk noensinne. En drøy måned førr året er omme, har Robban kjørt inn over 18,2 mill SEK til fornøyde hesteeiere.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Robert Bergh har solid tilgang på nye hester og en av dem som dukket opp i hans regi på Bergsåker 5. november var den svært vinnervillige femåringen 12 Callela Loyalty (V4-3) som har vunnet ni ganger på 21 forsøk. Da var det heller ikke så rart at spillerne hadde seierstro på Classic Response-sønnen i debuten i det ovennevnte løpet. Callela Loyalty gjorde på ingen måte noe dårlig løp, men manglet det lille ekstra. Nå har hesten fått et løp i kroppen og tirsdagens oppgave på bergsåker er flere hakk enklere enn i debutløpet. Vi formoder en klart forbedret utgave av hesten tirsdag og når motstanden i tillegg er enklere, blir dette vår klare V4-banker denne tirsdagen.


NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klart bedre forutsetninger tirsdag
I V4-4 synes vi 4 Zlatan Liss kan være et bankeralternativ. Per Linderoth kjørte offensivt med hesten i Østersund sist søndag og kjørte seg frem i dødens etter en runde og det ble for tøft. Tirsdag står seksåringen på strek og kan sitte tidlig foran. Med de tøffeste opponentene på 20 meter tillegg, kan dette helt klart bli ledelse fra start til mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere