RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter!

Foto: EPA
Sist oppdatert:
Tarik Elyounoussi til Tottenham? Etoo og Zlatan til Chelsea?Sjekk ryktene her!

*Real Madrid er desperate etter å få underskriften til Christiano Ronaldo. De er villige til å tilby både Sergio Ramos, Robinho og Mahamodou Diarra til United, i tillegg til underkant av 400 millioner kroner. Portugiseren vil motta intet mindre enn ca. 76 millioner kroner i året, skulle han velge å komme til Madrid.

Ferguson villig til å bruke penger
*Blackburn-spiller David Bentley er ikke sugen på å være i Blackburn lenger. Dette åpner opp for både Chelsea og Tottenham, som begge er villige til å betale 150 millioner kroner for hans tjenester.

*Jose Mourinho skal visstnok bli ny Inter-manager innen 48 timer, og skal etter ryktene være meget interessert på å få med seg Frank Lampard til Italia.

*Alex Ferguson har lyst på å bruke opp overgangsbudsjett sitt på 500 millioner kroner raskt, og hans største mål er Luis Fabiano og Daniel Alves, begge nåværende Sevilla-spillere.

Hva skjer i Chelsea?
*Arsenal er også på banen etter en skuffende sesong. De er villige til å bruke mye penger på Dani Guiza fra Mallorca og Real Madrid-spilleren Ruben De La Red, nærmere bestemt 200 millioner kroner.

*Patrice Evra skal etter ryktene være på vei bort fra United, italienske AC Milan skal visstnok bli hans nye arbeidsgiver.

*Liam Fontaine, forsvarsspiller i Bristol City, skal være på vei til Liverpool for 10 millioner kroner.

*Om Frank Rijkaard tar over Chelsea, skal han forsøke å hente inn Samuel Etoo og Zlatan Ibrahimovic for en samlet sum av 500 millioner kroner.

Elyounoussi til Tottenham?
*Spurs er villige til å bla opp mye penger for å sikre seg supertalentet Giovani Dos Santos fra Barcelona. Prislappen hans ligger på 70 millioner kroner.

*Spurs skal også være meget interesserte i Fredrikstad-spiller Tarik Elyounoussi. 20-åringen linkes til Tottenham for 40 millioner kroner.

*Aston Villa har foreløpig være rolige på overgangsmarkedet, men nå begynner ryktene å gå om en overgang for Manchester City-forsvarer Richard Dunne. Prislappen hans ligger på nærmere 40 millioner kroner.

Kilder: BBC, Daily Mirror, The Times, Daily Express.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere