Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Carlos Tévez banner for å få sjefens oppmerksomhet.

* Carlos Tévez har kommet med det som vel kan regnes som en krigserklæring mot Sir Alex Ferguson i disse tider: «I’d love to play for Real Madrid!» Det skal han sagt i spansk magasin. Vi sier: Adios, Carlito! (The Sun)

* Bråkmakere på vei ut av Manchester City: Tal Ben Haim, Elano og Jo. Det oppfordres også til å by på spillere som Dietmar Hamann, Michael Ball, Javier Garrido, Kasper Schmeichel, Nedum Onuoha og Darius Vassell (The Guardian)

* Michael Johnson kan også være på vei ut av The City of Manchester Stadium (The Sun)

* Manchester City ønsker seg Kolo Touré. Hm? Har ikke han en bror eller noe, som gjør det lettere for oss å sikre oss ham? Jo, vi byr 24 millioner pund for Yaya Touré i Barcelona! Forresten: Vi dobler lønna hans også.. (The Sun)

* Jermaine Pennant har pådratt seg interesse fra AC Milan. Tidligere har også Real Madrid, Hull og Wigan signalisert interesse for Liverpool-vingen. Italienerne lokker med intensjonsavtale allerede nå, slik at 25-åringen blir Milan-spiller fra sommeren av. Nettavisens råd til Pennant: Skriv under før Milan-bossenes solstikk i Dubai fordamper!

* Daily Mail skriver at El Hadji Diouf mandag kveld ytret et sterkt ønske til Blackburn-manager Sam Allardyce om å avslutte hans miserable opphold i Sunderland.

* Quincy Owusu-Abeyie gresset tidlig i karrieren på Highbury. Nå har han blitt funnet for lett i Birmingham, men det hindrer ikke Stoke City i å skrive et av de vanskeligste navnene i ligaen på ønskelisten.

* Arsène Wenger er ikke en tålmodig mann. Det viser seg å være vrient å sikre seg både Mikel Arteta og Stephen Ireland. Derfor forsøker franskmannen nå å finne ut om 10 millioner pund er nok til å sikre seg Niko Kranjcar fra Portsmouth. (The Sun)

* Wenger er også interessert i å sende Nicklas Bendtner og 5 millioner pund til Øst-London og West Ham, mot at han får Matthew Upson tilbake. (The Sun)

* Andrej Arshavin er klar for Premier League – i hvert fall oppe i sitt eget hode. Nå vurderer han enten å kjøpe seg ut av kontrakten med Zenit St. Petersburg eller å sultestreike. (Daily Express)

* Tony Adams har solgt Lassana Diarra og så godt som Jermain Defoe allerede, så hva gjør han med alle pengene? Han kommer til å bruke dem på Christian Obodo skriver Daily Mail. Nigeriansk midtbanespiller fra Udinese, bare så du vet det.

Les også: Enige om Defoe

* Zzzzz ZZzzZZ zZZ! Oj! Nå duppet jeg visst av midt inne i Premier League-ryktene! Jeg tror det var noe om en mulig Jermaine Defoe-handel, en mulig Stewart Downing-handel eller en mulig Manchester City-overgang som gjorde det (flere britiske medier)

* Finanskrise på beste vestkant i London: Luis Felipe Scolari får ikke ett pund til å forsterke laget sitt med i januar. (Daily Star)

* Glen Johnson skal verken til Tottenham eller Liverpool. Portsmouth-backen blir i stedet på Fratton Park (Daily Star)

* West Bromwich ønsker seg Ariza Makukula fra Benfica. På lån, i første omgang. (Daily Mail)

Sjekk siste sportsnytt her
Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.
Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!