*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix

Carlos Tévez banner for å få sjefens oppmerksomhet.

06.01.09 11:08

* Carlos Tévez har kommet med det som vel kan regnes som en krigserklæring mot Sir Alex Ferguson i disse tider: «I’d love to play for Real Madrid!» Det skal han sagt i spansk magasin. Vi sier: Adios, Carlito! (The Sun)

* Bråkmakere på vei ut av Manchester City: Tal Ben Haim, Elano og Jo. Det oppfordres også til å by på spillere som Dietmar Hamann, Michael Ball, Javier Garrido, Kasper Schmeichel, Nedum Onuoha og Darius Vassell (The Guardian)

* Michael Johnson kan også være på vei ut av The City of Manchester Stadium (The Sun)

* Manchester City ønsker seg Kolo Touré. Hm? Har ikke han en bror eller noe, som gjør det lettere for oss å sikre oss ham? Jo, vi byr 24 millioner pund for Yaya Touré i Barcelona! Forresten: Vi dobler lønna hans også.. (The Sun)

* Jermaine Pennant har pådratt seg interesse fra AC Milan. Tidligere har også Real Madrid, Hull og Wigan signalisert interesse for Liverpool-vingen. Italienerne lokker med intensjonsavtale allerede nå, slik at 25-åringen blir Milan-spiller fra sommeren av. Nettavisens råd til Pennant: Skriv under før Milan-bossenes solstikk i Dubai fordamper!

* Daily Mail skriver at El Hadji Diouf mandag kveld ytret et sterkt ønske til Blackburn-manager Sam Allardyce om å avslutte hans miserable opphold i Sunderland.

* Quincy Owusu-Abeyie gresset tidlig i karrieren på Highbury. Nå har han blitt funnet for lett i Birmingham, men det hindrer ikke Stoke City i å skrive et av de vanskeligste navnene i ligaen på ønskelisten.

* Arsène Wenger er ikke en tålmodig mann. Det viser seg å være vrient å sikre seg både Mikel Arteta og Stephen Ireland. Derfor forsøker franskmannen nå å finne ut om 10 millioner pund er nok til å sikre seg Niko Kranjcar fra Portsmouth. (The Sun)

* Wenger er også interessert i å sende Nicklas Bendtner og 5 millioner pund til Øst-London og West Ham, mot at han får Matthew Upson tilbake. (The Sun)

* Andrej Arshavin er klar for Premier League – i hvert fall oppe i sitt eget hode. Nå vurderer han enten å kjøpe seg ut av kontrakten med Zenit St. Petersburg eller å sultestreike. (Daily Express)

* Tony Adams har solgt Lassana Diarra og så godt som Jermain Defoe allerede, så hva gjør han med alle pengene? Han kommer til å bruke dem på Christian Obodo skriver Daily Mail. Nigeriansk midtbanespiller fra Udinese, bare så du vet det.

Les også: Enige om Defoe

* Zzzzz ZZzzZZ zZZ! Oj! Nå duppet jeg visst av midt inne i Premier League-ryktene! Jeg tror det var noe om en mulig Jermaine Defoe-handel, en mulig Stewart Downing-handel eller en mulig Manchester City-overgang som gjorde det (flere britiske medier)

* Finanskrise på beste vestkant i London: Luis Felipe Scolari får ikke ett pund til å forsterke laget sitt med i januar. (Daily Star)

* Glen Johnson skal verken til Tottenham eller Liverpool. Portsmouth-backen blir i stedet på Fratton Park (Daily Star)

* West Bromwich ønsker seg Ariza Makukula fra Benfica. På lån, i første omgang. (Daily Mail)

Sjekk siste sportsnytt her
Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.
Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.