RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea og litt annen snacks.

Det handler stort sett om Chelsea i tirsdagens engelske aviser, selv om også Portsmouth sparket sin manager mandag.

Chelseas mektige eier Roman Abramovitsj har ifølge The Sun bestemt seg for at han vil ha Carlo Ancelotti fra AC Milan som Luiz Felipe Scolaris arvtaker, mens Abramovitsj ifølge Daily Mail er i forhandlinger med det russiske fotballforbundet om en avtale som gjør at Guus Hiddink kan fortsette som landslagstrener og overta sjefsstolen på Stamford Bridge.

Daily Telegraph og The Times har i det minste samkjørt sine historier. De skriver begge at russeren har plassert Roberto Mancini og Frank Rijkaard på toppen av ønskelisten, ettersom begge er arbeidsledige og tilgjengelige umiddelbart.

Andre managere som nevnes er Avram Grant, Gianfranco Zola og Sven-Göran Eriksson.

Uansett hvem det blir: Nestemann må enten møte suksesskravene eller «dødsmasken».

Portsmouth er også på utkikk etter en manager, ettersom klubbledelsen kom fram til at Tony Adams ikke var god nok. Flere engelske aviser melder at Sven-Göran Eriksson er utpekt som førstevalg. Svensken er for tiden landslagstrener for Mexico.

Daily Telegraph legger til at klubbeier Alexander Gaydamak ikke har sansen for bookmakernes favoritter til jobben - Alan Curbishley og Avram Grant.

Overgangsrykter er det ikke like mye av tirsdag.

Daily Mirror melder at Blackburn vil ha Marc Janko, den østerrikske spissen som spiller for Red Bull Salzburg og er verdsatt til ni millioner pund. Sam Allardyce har sørget for at Rovers har en speider på plass når Janko onsdag spiller landskamp mot Sverige.

Og Andrej Voronin, som for tiden er utleid til Hertha Berlin, sier at han gjerne returnerer til Liverpool for å dempe spisskrisen etter salget av Robbie Keane. Det er uklart om Rafael Benitez mener at dette faktisk vil hjelpe.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere