RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/SCANPIX

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Ny Fabregas til Arsenal? Masse på ryktebørsen tirsdag. Sjekk alt her.

Endelig.

Etter noen dager med få og lite spennende overgangsrykter i England, så tar det seg opp kraftig tirsdag.

Sett deg godt til rette, og les:

Chelsea skal være klare til å komme med et gigantbud på Barcelonas høyreback Dani Alves, skriver Daily Mirror. Manchester City følger også med på utviklingen. Chelsea skal visstnok heller ikke ha gitt opp å skaffe seg Robinho fra nettopp City. De er imidlertid litt skremt at brassens noe varierende form den siste tiden.

Vi er imidlertid ikke ferdig med Chelsea. Florent Malouda skal være på vei bort fra Stamford Bridge. Juventus skal stå klare med 11 millioner pund for å få kloa i ham.

Chelseas nabo Arsenal er også i markedet. Ifølge Daily Mirror nærmer de seg en kontrakt med Espanyols 16-åring, Pablo Saranova. Han er allerede omtalt som den nye Cesc Fabregas. Slik sett vil han kunne passe fint inn i klubben Fabregas allerede er i.

For å ta ytterligere ett London-lag. Tottenham undersøker muligheten for å sikre seg Yohann Pelé, keeper i franske Le Mans. Kontrakten hans går ut til sommeren. Og hva skjer med Roman Pavlutsjenko? Mandag måtte han spille for Tottenhams reservelag.

Da må vi bevege oss nordover i England. Everton ser ut til å være favoritt til å sikre seg Plymouth-spiss Ashley Barnes, selv om West Ham også skal være interessert. Manager David Moyes skal også være interessert i å sikre seg Middlesbrough-forsvarer Matthew Bates.

Aston Villa på sin side vurderer å sende spiss Marlon Harewood på lån til Championship. Nottingham Forest og Sheffield Wednesday er interessert. Manager Martin O´Neill skal for øvrig være Englands førstevalg til å erstatte Fabio Capello, hvis noe skjer med ham.

Manchester United-keeper Tomasz Kuszczak var reservekeeper i klubben, men ser nå kun ut til å være tredjekeeper. Dermed kan det hende at han er fristet av en overgang til Zenit St. Petersburg. Russerne er i alle fall interessert.

United-nabo Wigan er også på markedet. Steve Bruce hentet inn en masse penger via salg i januar, og har vært en luring på overgangsmarkedet i det siste. Nå ser han på den sørkoreanske stjernen Lee Keun-Ho. Paris St. Germain vil imidlertid også ha koreaneren.

En annen asiat, Charltons Zheng Zhi, skal være ønsket av WBA. Zhis kontrakt går ut til sommeren.

For én gangs skyld var det altså overflod av overgangsrykter. Det er imidlertid nok av andre godbiter også. Her er det beste.

Barcelona-legenden Johan Cruyff tror Barcelona er redd for Liverpool, og at den spanske serielederen desperat vil unngå å trekke Anfield-laget i fredagens Mesterliga-trekning. Arsenal-sjef Arsène Wenger på sin side er mest opptatt av å få en ende på klubbens titteltørke. Det er nå fire år siden Arsenal sist vant et trofé.

Blackburns Aaron Mokoena har offentliggjort at han vil forlate klubben til sommeren, mens Evertons Phil Jagielka er klar til å skrive under ny kontrakt med sin klubb. Han får en lønnsøkning på massive 150.000 kroner i uka, og vil dermed kunne bokføre 400.000 i ukelønn fremover.

I Newcastle handler det nå om å overleve i Premier League, men Nicky Butt ser fremover. Han mener det må store endringer til i sommer, ettersom klubben har tatt flere steg i feil retning de siste årene.

Det er ikke bare Lyns Tommy Berntsen som klager på banedekket, heller. Sunderland-kaptein Dean Whitehead mener lagets hjemmebane er altfor dårlig til at det går an å spille ordentlig fotball på den.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere