RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Har Arsène Wenger funnet en ny stjerne? Sjekk tirsdagens rykter her.

* 16 år gamle Wellington skal være nær en overgang til Arsenal. Unggutten, som til daglig oppholder seg i Fluminense, spiller akkurat nå U17-VM for Brasil i Chile, men imponerte under en treningskamp for Arsenals U16-lag i desember.

Da var han 15 år gammel, men nettet like gode fire ganger i Arsenals 8-4-seier mot Norwich.

Real Madrid skal også være interessert.

* Blackburns Roque Santa Cruz ønsker seg for øvrig vekk fra klubben, og ryktene skal ha det til at Liverpool er en het kandidat for spissen.

* Premier League-klare Wolverhampton vil forsterke med Chelseas Michael Mancienne før comebacket i den øverste divisjonen. Mancienne har kun startet én eneste kamp under Guus Hiddink, men imponerte under et utlån til nettopp Wolverhampton forrige høst. Overgangssummen, hvis Chelsea slipper ham, skal ligge på om lag 40 millioner kroner.

* Chelsea har uansett sikret seg Rapid Wiens stortalent, Phillip Prosenik. AC Milan, Juventus, Roma og Bayern München var også interessert, men han skrev til slutt under på en treårskontrakt med London-klubben.

* Newcastle er ikke lenger blant de ypperste topplagene i England, og det kan også ses på ryktebørsen. Nå jakter visstnok klubben på Doncasters Matt Mills. Sistnevnte har for øvrig fortid fra blant annet Southampton og Manchester City.

* WBA, som er på full fart ut av Premier League, ønsker på sin side å forsterke med volleyhelten Simon Cox. 21-åringen er kjent for noen spektakulære volleymål. Blant annet det du kan se i videovinduet rett under her.

* Og til slutt. Bordeaux-spiss Marouane Chamakh ønsker seg til England, men kun til et topplag. Helst vil han (selvfølgelig) til Manchester United, Arsenal eller Liverpool, men som han sier: «Tottenham kunne også være interessant, men ikke Sunderland.»

(Kilde: BBC)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere