*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Diego Tuson (Scanpix)

Beklager, alle Chelsea- og Liverpool-fans.

09.06.09 15:30

Det er mange med både blått og rødt hjerte som går rundt og håper at favorittlaget deres skal kjøpe David Villa fra konkurstruede Valencia. Ifølge spanske Marca kommer det ikke til å skje. Villa er i ferd med å skrive under for Real Madrid, hevder sportsavisen.

Men det kan likevel være håp for blåhjertene. The Sun skriver at David Villa i løpet av denne uka vil velge mellom Real Madrid og Chelsea.

Real Madrid - som nå har sikret seg Kaka - skal imidlertid ha flyttet fokuset fra Kaka til Cristiano Ronaldo i Manchester United. President Florentino Perez bekrefter overfor Sky Italia at han ønsker å se portugiseren i den spanske hovedstaden. Men dette er strengt tatt ingen nyhet. Vi skjønner ikke engang hvorfor vi tok det med i denne spalten. Men nå er det gjort.

Hva sitter Liverpool-fansen igjen med, da? Tja. Ikke Ezequiel Lavezzi, i alle fall. Daily Mail hevder at Rafael Benitez har uttalt at han ikke ønsker argentinerens tjenester.

Sylvain Distin, Portsmouth-forsvareren, skal imidlertid være av interesse for Liverpools manager. Distin interesserer også Aston Villa, som i tillegg til franskmannen jobber med å sikre seg Michael Owen fra Newcastle. Owen er kontraktsløs og jages også av Everton og Roma, skriver Daily Mirror.

Roma skal også snuse på Tottenhams russer Roman Pavljutsjenko, som ifølge Daily Mirror kan være til salgs for ni millioner pund.

AC Milan har lenge blitt koblet til Emmanuel Adebayor i Arsenal. Daily Mirror skriver at Wolfsburg-spissen Edin Dzeko står på ønskelisten til Arsenal, men nå skal Dzeko være på vei til AC Milan. Betyr det at Adebayor blir i London?

NYHET: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Over til småklubbene:

Blackburn vil kjøpe Marc Janko fra Austria Wien dersom Roque Santa Cruz selges til Manchester City, skriver Daily Mail. Samtidig kommer Zurab Khizanisjvili til å selges til Galatasaray, melder Daily Mirror.

West Hams manager Gianfranco Zola vil gjøre et nytt forsøk på å kjøpe Inter-midtbanespilleren Luis Jimenez, samt Rod Fanni fra Rennes og Matthew Bates fra Middlesbrough. Også dette ifølge Mirror.

Birmingham og Bolton ønsker seg begge kontrakt med Danny Shittu, mens Wolves vil kjøpe Ronald Zubar fra Olympique Marseille for 2,5 millioner pund.

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag